Оффффф, да се похваля какво ми се случи.В петък вечерта към 20 ч тръгнах от София за Русе и в 23,10 ч пристигнах. Нямаше никакъв проблем.В събота 13-ти, каквото и да пипнех все проблем ставаше с него и викам на жената давай да си ходим, че в неделя имам и изпит. Тръгнахме към 16 ч и като я нагънах Брадвата и почна едно изпреварване на 5 камина. Настъпих я и по едно време гледам стрелката на температурата минала средата - беше на средата между червения сектор и средата на уреда за температурата. Спрях и вдигнах капака и гледам перките не бачкат, а антифриза ври та се къса.Обаждам се на безплатната пътна помощ и те ми казаха, че ако няма ПТП, няма да дойдат (а пътната помощ ми е от застраховката каско). Побеснях като чух това. Обадих се на приятели от Русе и след два часа колата се прибра на собствен ход в Русе. Сутринта с един приятел установихме, че първата степен на вентилаторите не работи, на единия вентилатор съпротивлението му е изгоряло и оттам и бушона на вентилатора беше изгорял. Освен това антифриза имаше пяна, но маслото не беше пресечено. Два дни преди това бях слагал добавка за запушване на радиатор и мисля, че от него се е запенил антифриза.Въпроси:Как работи първата степен на вентилаторите - работи само малкия вентилатор или работят двата вентилатора на бавна скорост?Как работи втората степен?Какво управлява включването(релетата са ясни и термодатчика, но има ли друго)?Сега колата е при Киро Алфата, за цялостен преглед на охладителната система. Имаме леки съмнения за гарнитурата, но към 15 ч ще му звънна и ще ви държа в течение.П.С. Сега си дадох и отговор на въпроса със загряването в тази тема, която бях пуснал преди http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...F5%E5%EC%F3%F1 Проблемът е с перките е бил още оттогава явно

Коментар