Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде е ремъка на динамото Bravo JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде е ремъка на динамото Bravo JTD

Пичове къде като се отвори двг се намира ремъка на динамото? Че нещо ми вие от към ангренажа и се надявам да не е това което си мисля а да алтернатора!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Всичко е на един пистов ремък отляво
    _______
    146 JTD

Коментар

Re: Къде е ремъка на динамото Bravo JTD

rustson написа:
      Пичове къде като се отвори двг се намира ремъка на динамото? Че нещо ми вие от към ангренажа и се надявам да не е това което си мисля а да алтернатора!
      Понеже в събота имах премеждия след като ти пратих смс-а, разбрах къде е динамото. Намира се отвътре, към купето, първата ролка е за него.

Коментар

Re: Къде е ремъка на динамото Bravo JTD

doofiat написа:
        rustson написа:
        Понеже в събота имах премеждия след като ти пратих смс-а, разбрах къде е динамото. Намира се отвътре, към купето, първата ролка е за него.
        Ама там отляво до ангренажа!? Какви премеждия бе човек! Всичко наред ли е?

Коментар

Проблема при мен със свиренето бяха две ролки една на ангренажа и една на външния ремък! Лятото като сменях ангренажа смених и 2-те ролки и са ми сложили някви ментета не се сещам точно марката ама едната се беше разбила и свиреше! Слагайте си маркови консумативи!!! Или казвайте на майсторите да ви ги слагат!!

Коментар

Working...
          X