Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Справка за Bravoto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

благодаря ви много за отговорите..сега вече е по-спокойно след като имам още време
    Bravo 1.6 16V

Коментар

4.моите ги отпуших по следния начин - вадиш маркучето от към казанчето и пускаш въздух от компресорче с накрайник /онези пластмасовите, тип "иглички", добре пасват на маркучето/ - така се отпушиха моите, че едната ми пръскачка пръска по тавана и пак не мога да си измия прозореца
      for every action, there is a reaction
      for every cause, there is an effect
      for every beginning, there is an end
      because once fate is set in motion
      it cannot be stopped... or can it?

Коментар

cobE написа:
        4.моите ги отпуших по следния начин - вадиш маркучето от към казанчето и пускаш въздух от компресорче с накрайник /онези пластмасовите, тип "иглички", добре пасват на маркучето/ - така се отпушиха моите, че едната ми пръскачка пръска по тавана и пак не мога да си измия прозореца
        Ами буташ една игла вътре и нагласяш на къде да пръска :D
        Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
        Преди: Браво 1,6 16в SX

Коментар

blato написа:
          cobE написа:
          Ами буташ една игла вътре и нагласяш на къде да пръска :D
          Уфф, колеги дайте по сериозно! Това последното, ако го правите - става, но мнооооого внимателно с иглата - за да няма после ... ! Това с изрязването на гумичка от ръкавица вече съм го пробвал - не ме устройва напълно! Това с продухването - може да помогне, но ако са Ви здрави клапанчетата и запушени маркучетата ! А тези клапанчета са за да не се връща обратно водата в резервоарчето и при следващо пускане на пръскачките /особено за задната чистачка, където би трябвало с пускането на чистачката да пръсне и пръскалката, а не да прави 1-2-3 оборота на сухо/ веднага да пръсне водата!!! Разглобявах клапанчетата и тройника, така че ... наясно съм с проблема !Та по същество - някой скоро купувал ли си е такива клапанчета и тройник в София??? Някъде бях прочел, че стрували около 5лв/бр , но в момента не мога да намеря въпросната тема ?
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

Working...
          X