4.моите ги отпуших по следния начин - вадиш маркучето от към казанчето и пускаш въздух от компресорче с накрайник /онези пластмасовите, тип "иглички", добре пасват на маркучето/ - така се отпушиха моите, че едната ми пръскачка пръска по тавана и пак не мога да си измия прозореца
for every action, there is a reaction
for every cause, there is an effect
for every beginning, there is an end
because once fate is set in motion
it cannot be stopped... or can it?
4.моите ги отпуших по следния начин - вадиш маркучето от към казанчето и пускаш въздух от компресорче с накрайник /онези пластмасовите, тип "иглички", добре пасват на маркучето/ - така се отпушиха моите, че едната ми пръскачка пръска по тавана и пак не мога да си измия прозореца
Ами буташ една игла вътре и нагласяш на къде да пръска :D
Ами буташ една игла вътре и нагласяш на къде да пръска :D
Уфф, колеги дайте по сериозно! Това последното, ако го правите - става, но мнооооого внимателно с иглата - за да няма после ... ! Това с изрязването на гумичка от ръкавица вече съм го пробвал - не ме устройва напълно! Това с продухването - може да помогне, но ако са Ви здрави клапанчетата и запушени маркучетата ! А тези клапанчета са за да не се връща обратно водата в резервоарчето и при следващо пускане на пръскачките /особено за задната чистачка, където би трябвало с пускането на чистачката да пръсне и пръскалката, а не да прави 1-2-3 оборота на сухо/ веднага да пръсне водата!!! Разглобявах клапанчетата и тройника, така че ... наясно съм с проблема !Та по същество - някой скоро купувал ли си е такива клапанчета и тройник в София??? Някъде бях прочел, че стрували около 5лв/бр , но в момента не мога да намеря въпросната тема ?
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
Коментар