Здравейте отново колеги!Бих искал да ви задам няколко въпроса относно бравото, а именно:1. Като за начало в какъв период след регистрацията в КАТ, трябва да платя данъка на колата?2. Струва ми се ,че на светофарите тръгва някак си тромаво..после добре ускорява, но в началото..това нормално ли е?3. Смених вс. филтри, ремъци, масла.. в момента градско в София гори 10.. на дълго не съм я засичал.Та има ли още нещо за смяна, с което ще се намали разхода или това е тавана?4. Как се отпушват пръскачките на чистачките или колко струват нови ?5. Стоповете ми са захабени, т.е понадраскани.Има ли някакъв начин да се полират ,че определено не ме кефят така?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Справка за Bravoto
Collapse
X
-
Re: Справка за Bravoto
mixifixi написа:Здравейте отново колеги!Бих искал да ви задам няколко въпроса относно бравото, а именно:1. Като за начало в какъв период след регистрацията в КАТ, трябва да платя данъка на колата?2. Струва ми се ,че на светофарите тръгва някак си тромаво..после добре ускорява, но в началото..това нормално ли е?3. Смених вс. филтри, ремъци, масла.. в момента градско в София гори 10.. на дълго не съм я засичал.Та има ли още нещо за смяна, с което ще се намали разхода или това е тавана?4. Как се отпушват пръскачките на чистачките или колко струват нови ?5. Стоповете ми са захабени, т.е понадраскани.Има ли някакъв начин да се полират ,че определено не ме кефят така?
-
borchev написа:mixifixi написа:4. Как се отпушват пръскачките на чистачките или колко струват нови ?
Коментар
-
mixifixi написа:Здравейте отново колеги!Бих искал да ви задам няколко въпроса относно бравото, а именно:1. Като за начало в какъв период след регистрацията в КАТ, трябва да платя данъка на колата?2. Струва ми се ,че на светофарите тръгва някак си тромаво..после добре ускорява, но в началото..това нормално ли е?3. Смених вс. филтри, ремъци, масла.. в момента градско в София гори 10.. на дълго не съм я засичал.Та има ли още нещо за смяна, с което ще се намали разхода или това е тавана?4. Как се отпушват пръскачките на чистачките или колко струват нови ?5. Стоповете ми са захабени, т.е понадраскани.Има ли някакъв начин да се полират ,че определено не ме кефят така?Bravo 1.8 16V
Коментар
-
Наистина че тръгванвто е малко тромаво но ако си пораздвижиш стрелката на обортомера няма да мислиш така. За пръскалата на чистачките ако е от клапанчето куписи само съединение докато намериш клапанчета трудно се намират ще ти идва малко по бавно водата по стъклото но не е проблем чистачките на брава/о не тръгват сами с пръскане. За данака не знам колко е периода след регистрацията .За стоповете пробваи с паста както ти казва колегата. ЗА расхода 10 градско е нормално но колега с 1.8 малко по намали расхода си то 9.6 е по каталог ако не се лъжа а той 8 или може би това е без ДДС .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
резервоара до 1.6 е 50л. на по-големите е 60. А относно регистрацията трябва в 14 дневен срок трябва да подадеш декларация в данъчното, трябва да платиш 2% от стойноста на закупуването на автомобила,и чак тогава е данъка на МПС,но все още е рано за данъците, те ще излязът към март.И с бележката отиваш в КАТ.Bravo HGT 2001
Коментар
-
mixifixi написа:опааа. зна4и на 05.01.2007 регистрирах колата в КАТ. значи до 19-ти трябва да отида в данъчното. Аз съм от Ботевград ,а живея тук. Къде се намира данъчното и по-точно къде трябва да отида?Bravo 1.8 16V
Коментар
-
mixifixi написа:адресната ми регистрация е в Ботевград. Какво да правя? Ако наистина срокът е 14 дни след регистрацията на колата, то тогава утре е последен ден. моля ви дайте ми спешно някакво инфо, за да задействам нашите,че...Bravo HGT 2001
Коментар
-
mixifixi написа:адресната ми регистрация е в Ботевград. Какво да правя? Ако наистина срокът е 14 дни след регистрацията на колата, то тогава утре е последен ден. моля ви дайте ми спешно някакво инфо, за да задействам нашите,че...1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар