Разбрах от какво е тропането ... задния десен носач - една от възможните причини, които ми казахте в предната тема ...Остана ми време - открих проблема .... но проблема е, че в някои позиции като хвана цялата гума мога да я клатя напред-назад в горната й част, следователно появява се страничен наклон ... и мога да я местя доста ... днес няколко пъти свалях задната гума, за да локализирам точно проблема, но като вдигна колата на крик немога да помръдна носача ... Затова при свалена кола размърдах гумата, гледайки отзад и видях, че тази част от носача (1/2) се движи във всички посоки (когато колата е свалена от крика)... Първоначално помислих, че е разхлабен болт на носача, но когато сложих колата на трупче и пробвах да помръдна болта (1/2) (който се оказа същия номер, който са и болтовете на гумите) останах с пръст в уста ... нито в едната посока успях да го помръдна ... та се питах дали няма някоя втулка или лагер, нещо такова вътре, което да се е разбило ? Единствено на лада съм сменял носач, но вече не си спомням каква беше работата ... Ако нищо не успея да направя ще отиде на майстор, но дано не се наложи, че на тези, които ни смениха спортните пружини с обикновени вече ще им писне от нас
едит: Защо по дяволите немога да накарам снимките да са (1/2), а не тъпите адреси ? Пробвах с [img], <a href> и т н но никакъв успех ...едит2: Качих снимките наново, пак в хит бг, но сега се оправи ...

Коментар