значи сутринта започна да върти много слабо все едно няма много ток в акумулатора....викам си еее трябва да го зареждам...слагам му друг-перфектен акумулатор-пак същото... върти едвам едвам и като че ли дърпа адски много ток....и я запали я не запали-дори и при топъл двигател-трудно прави оборотите самия стартер...а понякога първия път врътне едвам едвам а после-нормално....от какво може да е това....и колко горе долу струва рециклирането на стартер...и трудно ли става понеже съм с климатик хидравлика абс и какво ли още не ....колата е фиат пунто 1.7 турбо дизел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стартера ли сдаде багажа?
Collapse
X
-
ако всеки път правеше така: 1-я път върти трудно, но запали ли после вече да си върти лесно, то тогава проблема щеше да ти е гъсно масло, но в случай, че и след като си палил веднъж посл епак се мъчи/изключвам проблеми с акумулатора/ то тогава стартера затяга във фтулката отпред. самата фтулка е евтина, мисля към 5-6-7 лева, но не знам за труд колко ще вземат, предполагам до 30-40 лв ще се спреш ако сменяш само фтулката. ама по-добре смени и четки и искай да ти почистят бендикса, да го отворят и да почистят медните пластини отвътре, поне повече няма да правиш стартер в близките 5 год.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: стартера ли сдаде багажа?
borchev написа:значи сутринта започна да върти много слабо все едно няма много ток в акумулатора....викам си еее трябва да го зареждам...слагам му друг-перфектен акумулатор-пак същото... върти едвам едвам и като че ли дърпа адски много ток....и я запали я не запали-дори и при топъл двигател-трудно прави оборотите самия стартер...а понякога първия път врътне едвам едвам а после-нормално....от какво може да е това....и колко горе долу струва рециклирането на стартер...и трудно ли става понеже съм с климатик хидравлика абс и какво ли още не ....колата е фиат пунто 1.7 турбо дизелFIAT MAREA 1.8 16V SLX sedan 98г.
Коментар
-
много Ви благодаря момчета а сега и ако ме насочите каде да ми го рециклират цена няма да имате ...а трудно ли се сваля...защото в коша ми е доста пълничко и дали няма да ме одрусат доста за сваляне...предполагам си е доста работаFIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар
-
ми не знам на твоята кола как е, ама по принцип е на 3 дълги болта. аз знам няколко места където рециклират стартери, обикновено където правят алтернатори там и стартери. има на симеон, има на житница, има и на свети наум до хемус, кое те уреждаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
виж за дрането на кожи не мога да кажа, не съм ползвал услугите на тези, сам си ги правя нещата. има на житница като идваш от посока италианеца към цар борис малко преди борис в ляво ти се пада, около 50 метра преди светофара.има си табели ремонт стартери и алтернатори, наоколо май имаше и ауспуси изкарани доста, ама да не те излъжа. другото място е на симеон, като идваш от ботев и завиеш по симеон наляво, пак наляво първата възможна и то е точно там, като завиеш венага ще го видиш.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар