Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гласуване за газова уредба! Lovato или Landi-Renzo?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Порови се по форумите добре.Има изписано много.За мен подредбата е BRC,Landi-Renzo,Lovato.Евентуална размяна на първите 2 места!Аз карах преди типо 1,4 моноинжекция с изпарител ВМЗ Сопот,без емулатори и всякакви дивотии.Колата вървеше супер и постигнах разход 7/100.....Сега ще слагам на Бравата БРЦ газовинжекцион.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

blader написа:
      Без да има общо с горе посочените марки, ама някои има ли мнение за Стар газ, щото едно майсторче много читаво било работи само с тях щото можел да даде 2 години гаранция, а ако нямал стар газ, слагал Лавато, ама не можел да даде тая гаранция. Та въпроса ми е някой има ли мнение за Стар гас и 480лв крайна цена с всичките неща за нея без ламда емулатор, как ви се струват?
      Здравей, аз съм с газова уредба Star Gas. Минал съм около 8-9 хиляди километра с нея. Засега съм доволен (да чукна на дърво). И на мен ми струваше толкова пари, колкото и на теб са ти казали. Добре се държи колата - почти няма разлика и в разхода. А се пробвах колко мога да вдигна на газ - 195 км/ч, а по книжка мисля че дават на колата 197 км/ч. (може би щях да вдигна и още малко, но вече почваше завой на магистралата и се отказах). Което само по себе си говори, че уредбата е добре настроена.
      Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

абсолютно все тая е с каква уредба си, като говорим за обикновените. всички вършат едно и също и то по един и съши пронцип. всичко останало е търговски глупости за да вземат парите на хората. аз доскоро бях с бутилка от вмз и с български или руски испарител, позабравил съм. никакви проблеми не съм имал.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
        X