Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гласуване за газова уредба! Lovato или Landi-Renzo?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гласуване за газова уредба! Lovato или Landi-Renzo?

Доста порових из форумите за фиат и АГУ, но все още не съм решил каква газова да си сложа на моето Типо 1.4 И.Е. Ловато са най-разпространени в БГ и се водят най-добрите. Значи майстори навсякъде и където и да отида ще могат да ми я монтират и ремонтират.. Ланди пък са по рядко срещани и по скъпи, но имам чувството, че са по уважавани в Италия и на фиатите там им монтират предимно Ланди..Моля всеки да си каже мнението "За Ловато" или "За Ланди". Ако някои иска мойе да гласува и против Разчитам на вашата помощ!Благодаря

Фиата ми е моноинжекция Бош. Всички казват че е без проблемна за газ. Стандартна АГУ даже и емулатори на ламбда не е необходимо да се слагат. А 350 лева за допълнителен ламбда контрол няма да дам никога!!Благодаря за помоща (за анкетата).

Коментар

защо не поразпиташ за B.R.C темпрата така дойде от италия а на уното ми вече е на над 100 хиляди км изпарителя го купих 2-ра употреба рециклиран перфектен разход въобще не е капризна уредбата аз лично съм много доволен но все пак консултирай се и със специалист или АГУ форума
      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

За БРЦ ми казаха че изпарителя бил 100кВт (може би те само такъв са имали) и разхода ми щял да бъде много висок..

Коментар

Slartibartfast написа:
          За БРЦ ми казаха че изпарителя бил 100кВт (може би те само такъв са имали) и разхода ми щял да бъде много висок..
          нищо подобно на уното 1,0 FIRE със същия 100кВт изпарител 6,7градско 5,7 извънградско зимато градско повече от 7,5 не е качило естествено палиш на бензин
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

Да си кажа мнението, понеже съм нов с газова уредба.Колата ми е типо с многоточкова инжекция, 1.8.Изпарителя е Ловато. След като я подкарах след настройката, колата харчи 11 на 100 градско на газ. Преди харчеше 10 на 100 бензин.За 10 лева преди карах 60км градско, сега за 10 лева карам 120 км. Виждате че разликата е доста голяма.Та причините са главно икономически. Газовата е с емулатор на инжекторите, за да не трупа грешки. Естествено на газ е леко спъната.
            Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Хм.. май ще си сложа каквато ми препоръча газаджията.. писна ми да се ровя и чудя..Гледам повече ловато фенове има тук. :D На теб къде са ти бутилките? имаш ли за резервна гума или са стндартни?

Коментар

Slartibartfast написа:
                Хм.. май ще си сложа каквато ми препоръча газаджията.. писна ми да се ровя и чудя..Гледам повече ловато фенове има тук. :D На теб къде са ти бутилките? имаш ли за резервна гума или са стндартни?
                Аз съм за БРЦ - най-малко ментета имат - поне турско Ловато у нас бол, Ланди също е вариант, но мисля следващото ми АГУ да е БРЦ

Коментар

Здравей колега!Аз имам Фиат Мареа 1,6 16V и от близо месец съм с газова уредба. Газовата уредба е на BRC и е обикновен тип (изпарителя е ТЕХНО). Оборудвана е с италиански емулатор за прекъсване на дюзите ПИТАГОР и емулатор на ламбда сондата. Досега съм минал около 1500 км и разхода, който ми даде е около 7,5л извънградско (при средна скорост 110 - 120км) и около 9,5л градско
                  Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

и от мене едно рамо за ланди, че много изостанаха ..

Коментар

Без да има общо с горе посочените марки, ама някои има ли мнение за Стар газ, щото едно майсторче много читаво било работи само с тях щото можел да даде 2 години гаранция, а ако нямал стар газ, слагал Лавато, ама не можел да даде тая гаранция. Та въпроса ми е някой има ли мнение за Стар гас и 480лв крайна цена с всичките неща за нея без ламда емулатор, как ви се струват?
                      FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Ами ловато са около 400-410лв с една година гаранция. Предполагам гаранцията се поема от производителя(вносителя) и ако се повреди нещо, то ще му го заменят.При някои майстори може срещу 20лв. да ти дадат още 1 година гаранция..

Коментар

blader написа:
                          Без да има общо с горе посочените марки, ама някои има ли мнение за Стар газ, щото едно майсторче много читаво било работи само с тях щото можел да даде 2 години гаранция, а ако нямал стар газ, слагал Лавато, ама не можел да даде тая гаранция. Та въпроса ми е някой има ли мнение за Стар гас и 480лв крайна цена с всичките неща за нея без ламда емулатор, как ви се струват?
                          не се хващай на тази въдицата с гаранцията, в BG такова понятие не съществува винаги ще изкарат теб виновен за повредата в това съм сигурен а и единственото нещо което евентуално може да се повреди това е копчето за прехвърляне газ бензин а доколкото знам него гаранция не го лови избери си реномирана марка и без гаранция да я вземеш пак да нямаш проблеми
                          UNO 1.0 FIRE

Коментар

Mitko написа:
                            Помощтта от мен е, че сложих анкета. Естествено гласувам против, защото смятам, че инжекционна система и газова уредба са 2 несъвместими неща.
                            неса несавместими при мен е точно така аэ сам с мареа
                            BMW E39 2.5I
                            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Working...
                            X