Доста порових из форумите за фиат и АГУ, но все още не съм решил каква газова да си сложа на моето Типо 1.4 И.Е. Ловато са най-разпространени в БГ и се водят най-добрите. Значи майстори навсякъде и където и да отида ще могат да ми я монтират и ремонтират.. Ланди пък са по рядко срещани и по скъпи, но имам чувството, че са по уважавани в Италия и на фиатите там им монтират предимно Ланди..Моля всеки да си каже мнението "За Ловато" или "За Ланди". Ако някои иска мойе да гласува и против Разчитам на вашата помощ!Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гласуване за газова уредба! Lovato или Landi-Renzo?
Collapse
X
-
защо не поразпиташ за B.R.C темпрата така дойде от италия а на уното ми вече е на над 100 хиляди км изпарителя го купих 2-ра употреба рециклиран перфектен разход въобще не е капризна уредбата аз лично съм много доволен но все пак консултирай се и със специалист или АГУ форумаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Slartibartfast написа:За БРЦ ми казаха че изпарителя бил 100кВт (може би те само такъв са имали) и разхода ми щял да бъде много висок..TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Да си кажа мнението, понеже съм нов с газова уредба.Колата ми е типо с многоточкова инжекция, 1.8.Изпарителя е Ловато. След като я подкарах след настройката, колата харчи 11 на 100 градско на газ. Преди харчеше 10 на 100 бензин.За 10 лева преди карах 60км градско, сега за 10 лева карам 120 км. Виждате че разликата е доста голяма.Та причините са главно икономически. Газовата е с емулатор на инжекторите, за да не трупа грешки. Естествено на газ е леко спъната.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Slartibartfast написа:Хм.. май ще си сложа каквато ми препоръча газаджията.. писна ми да се ровя и чудя..Гледам повече ловато фенове има тук. :D На теб къде са ти бутилките? имаш ли за резервна гума или са стндартни?
Коментар
-
Здравей колега!Аз имам Фиат Мареа 1,6 16V и от близо месец съм с газова уредба. Газовата уредба е на BRC и е обикновен тип (изпарителя е ТЕХНО). Оборудвана е с италиански емулатор за прекъсване на дюзите ПИТАГОР и емулатор на ламбда сондата. Досега съм минал около 1500 км и разхода, който ми даде е около 7,5л извънградско (при средна скорост 110 - 120км) и около 9,5л градскоFiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Без да има общо с горе посочените марки, ама някои има ли мнение за Стар газ, щото едно майсторче много читаво било работи само с тях щото можел да даде 2 години гаранция, а ако нямал стар газ, слагал Лавато, ама не можел да даде тая гаранция. Та въпроса ми е някой има ли мнение за Стар гас и 480лв крайна цена с всичките неща за нея без ламда емулатор, как ви се струват?FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:Без да има общо с горе посочените марки, ама някои има ли мнение за Стар газ, щото едно майсторче много читаво било работи само с тях щото можел да даде 2 години гаранция, а ако нямал стар газ, слагал Лавато, ама не можел да даде тая гаранция. Та въпроса ми е някой има ли мнение за Стар гас и 480лв крайна цена с всичките неща за нея без ламда емулатор, как ви се струват?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Mitko написа:Помощтта от мен е, че сложих анкета. Естествено гласувам против, защото смятам, че инжекционна система и газова уредба са 2 несъвместими неща.BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар