Здравейте, имам следния проблем:на педала на съединителя където се закачва жилото има една пластина която падна и сега немога да разбера как точно се слага ако някой е сменял жило и знае как се слага пластината моля, да ми обясни.
Не виждам никъде пластина дори откачах жилото с този пластмасовия накрайник от педала и пак го закачих.
при мен има и се слага на този пласмасов накраиник но старата ми беше счупена и за това си купих нова за 3 лв. но не знам как точно да я сложа защото старата съответно не съм я свалял а тя сама си изпадна.тази пластина служи за да предпазва пласмасовия накраиник както и педала от износване един маистор ми каза че, на почти всички коли се закачва жилото направо без такава пластина.но следкато са я сложили значи има значение след малко ще я снимам и ще ти я покажа.
Точно на посоченото място се поставя сигурен съм.Откъде пък си купи нова такава.
Знам , че се слага там но на коя страна и освен това за да сложиш жилото за педала трябва да не е сложена пластината а след това като я поставя изобщо не е стабилна и изпада та за това си мисля че ще се наложи да си поиграя с нея повече време докато оцеля точното и място относно магазина от които я купих . намира се на красно село специализиран за части фият там я нямяше но аз си я поръчах и ми я доставиха кото в момента има още 4-5 бр. защото те си поръчаха повечко да имат за продажба в момента така че мошеш да си купиш точната цена е 3.10лв.
Пластинката първо се поставя в изреза на педала-извитата част навътре,където се закача жилото ,след което се закача жилото-/пластмасовия накрайник/ Последна-Актуална корекция -на тази схема се вижда по-добре ! Пластинката е 5
Коментар