Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Bravo 1.2 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за Bravo 1.2 16V

Здравейте! Искам да ви попитам какво ви е мнението за Браво 1.2 16V 1999г. Септ...никога не съм чувал коментари точно за 1.2, защото е малко разпространено. На мен ми е интересно защото точно такова Браво стой в моя гараж! Ще съм ви благодарен да разбера нещо повече за него и какви възможности има..асболютно всичко! Благодаря предварително..Поздрави!

Re: Относно Bravo 1.2 16V

coolboby написа:
    Здравейте! Искам да ви попитам какво ви е мнението за Браво 1.2 16V 1999г. Септ...никога не съм чувал коментари точно за 1.2, защото е малко разпространено. На мен ми е интересно защото точно такова Браво стой в моя гараж! Ще съм ви благодарен да разбера нещо повече за него и какви възможности има..асболютно всичко! Благодаря предварително..Поздрави!
    Перфектно двигателче дошло да замени недотам удачният 1.4/12V.Дори в момента се предлага на Фиат Албея, която се произвежда в Турция.Спряно от производство съвсем на скоро защото не покрива нормите на ЕВРО 4.Лично моето мнение е положително с три пъти +++! Колегата zgabrovski може да сподели по-изчерпателно опит от експлоатацията му! Щях да купувам Фиат-Стило с този двигател ,но сделката се разсъхна за съжаление!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Относно Bravo 1.2 16V

coolboby написа:
      FIRE мотор, коментар, просто е излишен!Мотор, който със своята простота, надеждности и ресурс продължава да ни учудва!

Коментар

Благодаря за коментарите ви много ..очаквам още такива добри мнение .. Поздрави

Коментар

Аз карам такова Браво и сам повече от доволен, да чукаме на дърво да си ни возят и тва е
          Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
          Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Сори да пропуска, произвежда се още и се вгражда и в Пунто - МК3 http://www.fiat.bg/index.php?pid=69&...el=9&id_ver=17
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Коментар

coolbody даи малко инфо за този двигател.любопитен съм защото не съм виждал такъв Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 .като динамика как е,колко гори и др.
                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
                  coolbody даи малко инфо за този двигател.любопитен съм защото не съм виждал такъв Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 .като динамика как е,колко гори и др.
                  1-во ника е coolboBy .. и аз тва питам за 1.2 16V..

Коментар

SORY за ника нов съм още

Коментар

vaskobravo написа:
                      SORY за ника нов съм още
                      Простено ти е щом си нов Добре дошъл междудругото Какво Браво караш?

Коментар

1.6 16v 103к.с. година

Коментар

Аз пък карам 1.4 и също съм доволен - Върви достатъчно , гори достатъчно и + това валчето ми е като новоЯ кажи колега какъв ти е разхода на гориво на 1.2 16v Много ми е интересно как гориградско извънградскоот 0 до 100 за колко време вдига пробвал ли си или някой да е пробвал?И на мене ми стана интересно
                          Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                          части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                          части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                          тел. 0883437022

Коментар

Ами и аз да споделя мнение за тази колица, която и аз карам. Много доволна!!! Харчи прилично, около 8 в града, върви добре... Само хубави неща!
                            RIP Притежателка на горда Panda RIP
                            Bravo 1.2 16V

Коментар

Мойта 8,5 газ, доста прилично си дърпа, само степ-моторчето се бъзика от време на време, чакам доставка в момента. Минал съм 60000 за година и 4 месеца.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
                              X