Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за автомивка - Варна?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Съвет за автомивка - Варна?

    Здравейте,Скоро купих Пунто и ми се иска да му направя едно основно пране. Така както е описано тук:http://www.avtomivka.com/LikeNew.htmно във Варна.Малко ме е страх да стрелям напосоки защото съм чувал истории как се поврежда боя, как двигателя се мие здраво па после не пали, как незнам какви обезмаслители се ползвали дето после се напуквало всичко гумено и какво ли още не. Искам наистина както е описано в линка да стане. В същото време искам да са хора дето няма да оплескат нещата. Дали някой ще може да ми помогне със съвет?
    Пунто SX 55 '95 Метан

    #2
    Това което искаш във Варна освен ти самия само може да го направиш ,защото ти си пазиш колата а и на линка който си дал ме сънява че ка то краен резултат няма нищо общо с това което казват .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

    Коментар


      #3
      разбирам, но сам трудно ще се справя с подобна задача. трудно ми е да повярвам че във Варна няма място което поне да се доближава до това което търся.
      Пунто SX 55 '95 Метан

      Коментар


        #4
        Места - автомивки колкото си искаш но за качесво да не говорим до сега където съм ходил качесвото е под всякъква критика .
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

        Коментар


          #5
          Прави са колегите , че ако я миеш сам е най-добре. Аз преди 2-3 години на една автомивка преживях следната случка - по покрива на колата имаше лед и водоструйката беше с такова налягане, че ламарината поддаваше на струята. Та като този педераст с маркуча стигна до мястото на покрива с леда, то от струята отлетя и леда и боята отдолу. Цялата работа после ми струваше 400лв. Така че внимавайте с колко атмосфери ви мият колата! Последеците дори и веданга да не ги видите след време ще излязат наяве.
          Брава 1.6 16V ELX
          Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

          Коментар


            #6
            Ако ми бяха по-близо бих отишъл веднага. Някакъв колега с Brava се е престрашил да отиде:http://www.avtomivka.com/mpolishing-pics1.htmВ зимния период и аз ходя на една автомивка да ми лъскат колата, преди това и мен ме беше страх като слушах разни истории, че от пароструйката боята падала и не знам си още какво. Досега съм ходил около 5 пъти и нямам никакви ядове, освен че колата е като огледало след като я измият, а вече й е време и да я пастирам и много съжалявам, че въпросната фирма е чак във Варна!

            Коментар


              #7
              е там е работата, че не е във Варна....
              Пунто SX 55 '95 Метан

              Коментар


                #8
                Candid написа:
                е там е работата, че не е във Варна....
                Мда, мислех че е във Варна, а тя била в София ...

                Коментар


                  #9
                  Колега, най-добре иди си купи препарати и си я "лъсни" сам колата, хем ще ти останат консумативи за още 2-3 пъти. Да не мислиш, че по автомивките са много компетентни-напротив. Дори ти ще свършиш по-добре работата, защото ще го правиш за себе си. Само двигателя, иди да ти го измият, ама гледай налягането да е не повече от 20 bar, че ще ти разкажат играта на кабелаците.
                  OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
                  FIAT BRAVO JTD 105 - бъдеща куртизанка

                  Коментар


                    #10
                    криете добрите мивки а? ааааа.....Е ясно че сам добре ама ми се щеше да има някакъв вариант нейде да ми свършат работата.Нейсе - ще питам и другаде.
                    Пунто SX 55 '95 Метан

                    Коментар

                    Working...
                    X