Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накладки Remsa или Textar?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Аз не знам кои са по-хубави, ама едно ще ви кажа-не слагайте Симер.Постоянно свирят, все едно спира не Типо, а трамвай.Хич не съм доволен.
    N.Y. State of Mind

    Коментар


      #17
      Моите не ги знам още какви са, понеже почти три месеца, откакто съм взел Мареата и съм минал 5000 километра, но няма никакъв проблем, а това което чета, че се сменят през 3-4000 просто не е нормално - или колегата кара като състезател, или - което е по-вероятно - дисковете са му надрани и събарят бързо накладките.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

      Коментар


        #18
        Моито браво незнам с кви накладки е , незнам и по принцип всички браво ли спират така ама по хубави спирачки през животаси несъм имал. Като се кача от бравото на дедрата ми тя все едно няма спирачки, на онова малко да чукне педала и те подхвърля напред, ще ми е интересно да видя с кви накладки е но едвали в БГ ще се намерят същите истински.Затова си следя и тая тема с интерес.
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

        Коментар


          #19
          Научих нещо много важно за накладките,в първите 1000-2000км да се избагват екстремни спирания в смисъл да не се прегряват накладките,защото станело ли това после вече не спирали добре. Това се обяснявало с фактеа че хубавите истиснки накладки имали наи отгоре тънък работен слои които за около 1000 км трябва да препасне накладката към диска, в същото време заглажда и работната повърхост на диска за да се получи максимално прилягане на накладката към него. Ако тоя слои се прегрее се "запичал"и от там рязко се флошавало спирането. Затова големите производители препоръчвали да се избягват излишни натоварвания на накладките преди да са изминали 1000км. Колко е вярно тва незнам но като се замися на реното бях сложил едни АТ и спираше супер,докато на следващата седмица не се спуснах от родопите доста бързичко и взех да усещам че не нещо не спира добре , помислих си че сигурно щото са загрели, ама е на тва си остана така чак докато не продадох колата
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

          Коментар


            #20
            с нови накладки 10 000/15 000 ** кво правйте бе хора ,скоростна кутйя ,двйгател,компресия нямат ли вашите машини бре...В момента ПАЛЙО*ТО е на 33 000 км й накладкйте са още наполовйна йзносенй( Фабрйчнй GALFER* BOSCH) йстйната е че йзносването е нещо относйтелно й завйсй от много неща като дйскове,окачване,амортйсйорй,въздух в спйрачната сйстема,хймйя на накладкйте,прах,кал,стйл на возйята й т.н...Практйката показва че една чйсто нова кола прй нормалнй условйя йзносва(йзцяло) преднйте накладкй ~~40-50 000km a заднйте ~ 80-90 000km...ТЕXTAR гй знам й мога да кажа че са много добрй мекй, безазбестовй й безшумнй
            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

            http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

            Коментар

            Working...
            X