здравейте колеги имам три въпроса на които търся отговор става дума за темпра 1,8 комби1.има една червена кутийка под задната седалка от която излизат кабели някой има ли идея какво е това ?2.защо индикаторите на борд компютъра ми светят бледо червено а когато напече слънце и стане топло в колата не светят, става въпрос когато всичко е нормално в смисъл няма отворена врата изгоряла крушка и т.н иначе при проблем си индикира с ярко червена светлина независимо дали преди проблема е светило бледо или не-оф не знам дали ме разбрахте какво искам да кажа3.някой знае ли как мога да си регулирам вратата че нещо е пропаднала /няма луфт нагоре-надолу /
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
три въпросчета за темпра
Collapse
X
-
Значи поред на номерата :D 1. Ако имаш ABS - това му е управлението2. Така е трудно да се разбере. Най-вероятно е лоша връзка. Опитай да напръскаш буксата с контактен спрей.3. Не съм пробвал, но ще се радвам да разбера дали има начин :D щото и моята е провиснала и се затваря малко трудноFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
-
При мен отляво под задната седалка е управлението на задните ел.стъкла,но ти спомена,че нямаш.Относно датчиците-и при мен светят слабо,иначе при наличие на проблем светят нормално.От време на време слабото светене изчезва,но след това отново се появява,което ме навежда на мисълта за лош контакт или утечка отнякъде.За вратите-pugsi ти обясни.Успех!Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар