Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

три въпросчета за темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

три въпросчета за темпра

здравейте колеги имам три въпроса на които търся отговор става дума за темпра 1,8 комби1.има една червена кутийка под задната седалка от която излизат кабели някой има ли идея какво е това ?2.защо индикаторите на борд компютъра ми светят бледо червено а когато напече слънце и стане топло в колата не светят, става въпрос когато всичко е нормално в смисъл няма отворена врата изгоряла крушка и т.н иначе при проблем си индикира с ярко червена светлина независимо дали преди проблема е светило бледо или не-оф не знам дали ме разбрахте какво искам да кажа3.някой знае ли как мога да си регулирам вратата че нещо е пропаднала /няма луфт нагоре-надолу /
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Значи поред на номерата :D 1. Ако имаш ABS - това му е управлението2. Така е трудно да се разбере. Най-вероятно е лоша връзка. Опитай да напръскаш буксата с контактен спрей.3. Не съм пробвал, но ще се радвам да разбера дали има начин :D щото и моята е провиснала и се затваря малко трудно
    FIAT Tipo 1,4mi - EX
    Alfa Romeo 146ti - EX
    Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

работата е там че няма ABS-други предположения
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

и на мойто комби я има. аз също нямам АБС.
        TEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046

Коментар

1 ако имате ел.прозорци отзад е вероятно да е за тях.3 регулират се от пантите(там са 4 шестограма)

Коментар

pugsy написа:
            1 ако имате ел.прозорци отзад е вероятно да е за тях.3 регулират се от пантите(там са 4 шестограма)
            мерси за т.3 ще пробвам а иначе нямам ел стъкла на задните врати нито ел шибедах
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

При мен отляво под задната седалка е управлението на задните ел.стъкла,но ти спомена,че нямаш.Относно датчиците-и при мен светят слабо,иначе при наличие на проблем светят нормално.От време на време слабото светене изчезва,но след това отново се появява,което ме навежда на мисълта за лош контакт или утечка отнякъде.За вратите-pugsi ти обясни.Успех!
              Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Working...
              X