Та значи, намерих си едни втора употреба, 13-ки, 160лв(мисля пазар да правя ) ама нещо имат малко поолющени, а двете даже имат леко вдлъбнато.Иначе са от тези оригиналните за Фиат, с 4 лъча.Та мисълта ми е-това удареното и одрасканото има ли оправия и колко пара?За одрасканото мисля че мога и сам да го пооправя малко, ама удареното, дето е и вдлъбнато?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за лети джанти
Collapse
X
-
Аз съм чел, че ги дават на прахово боядисване ли нещо такова, ма цената беше сериозна по спомен. Пък и 13 за 160 лв според мен ако добавиш още 40-50 лв, което и би ти било оправянето на тези, то можеш да си вземеш в добро състояние и да не се занимаваш да ги оправяш. дори може и по-евтино да излезе накрая. Аз продадох тук във форума 14 ббс за 120 или 110 лв, като предупредих, че има поне 2 криви, но момчето беше много надъхано и ги взе, даже ме чака 1 месец да ги докарам дотук. после каза, че за изправяне ала бала и всички разходи по тях са му излезли 200 общо/3 криви/Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Аз скочих лятото в една дупка и си изкривих едната джанта и ми взеха 20лв за изправяне, но ме предупредиха че не дават гаранция дали при изправянето няма да се счупи джантата. Ама и гумаджиите бяха едни мошенници...... Изправиха ми я и още я търкалям и гумата не спада - е сега зимата съм със железни, но лято и есента нямах проблеми
Коментар
-
колеги, захванах се да си оправя зимните джанти, шкурене и лакиране отгоре. оказа се лая по-трудно отколкото си мислех и мисля, че летните няма да ги пипам, че ще стане по-лошо - става въпрос за Ланчовски джанти, днес ще лакирам и другите две и ще кача снимки да видите какво постигнах иначе, китват се и се боядисват отгоре, но не знам къде има добър майсторA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
ако са оригиналним както казваш, бая зор трябва да са видели, за да се огънат мойте такова блъскане са изтърпяли, последния път в такава дупка влезнах, че гумата направо се сцепи на две места- дълго се жалвах из форума , а самата джанта и нямаше нищо. един мой приятел и колега от форума, като гледахме бравото преди да го купя ми каза "колата я купувай ако искаш, ама джантите ги вземи на всяка цена, щото са оригинални и са супер здрави"та след тази реч, прави си сметка как са употребявани джантите, дето ти ги предлагатBravo SX TD100, 1997
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар