Пичове имам един проблем откакто съм взел колата с прозореца на шофьорската врата.Като го сваля примерно до половината или целия и тръгна да го вдигам,задната част на джама излиза извън вратата и трябва да го придържам с ръка,но е много дразнещо,а сега трябва да го оправя,защото мисля да слагам фолио.Къде да отида да ми го оправят или аз сам как да си го оправя,мисля че проблема е във водача
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малък проблем но дразнещ с левия прозорец
Collapse
X
-
Re: Малък проблем но дразнещ с левия прозорец
Abarth. написа:Пичове имам един проблем откакто съм взел колата с прозореца на шофьорската врата.Като го сваля примерно до половината или целия и тръгна да го вдигам,задната част на джама излиза извън вратата и трябва да го придържам с ръка,но е много дразнещо,а сега трябва да го оправя,защото мисля да слагам фолио.Къде да отида да ми го оправят или аз сам как да си го оправя,мисля че проблема е във водачаFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Abarth. написа:Пичове имам един проблем откакто съм взел колата с прозореца на шофьорската врата.Като го сваля примерно до половината или целия и тръгна да го вдигам,задната част на джама излиза извън вратата и трябва да го придържам с ръка,но е много дразнещо,а сега трябва да го оправя,защото мисля да слагам фолио.Къде да отида да ми го оправят или аз сам как да си го оправя,мисля че проблема е във водачаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
gdd55
Stoyan_68 написа:Операцията по смяната не е трудна, но внимавай да не изпотрошиш щипките като сваляш кората на вратата.Успех със смяната.
Коментар
-
lu40 написа:Моя водач го монтирах без да свалям корите.При наклонено стъкло за да е отктит отвора монтирах водача.След това го намазах с малко Веро и го вкарах в уплътнителя.Влезе перфектно.Успехex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Водача е един.От Хр. Ботев завиваш по Симеон. Както знаеш там са само магазини за авточасти, така че не мога да ти кажа ТОЧНО кое, но е отдясно в отсечката до Антим I. Аз попитах в първия магазин и там ме упътиха.http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0b...03&ix=26&iy=29Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
gdd55 написа:Stoyan_68 написа:Операцията по смяната не е трудна, но внимавай да не изпотрошиш щипките като сваляш кората на вратата.Успех със смяната.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Аз моя водач го монтирах при съвсем свалено стъкло (брата ми потроши всичко - и релсата във самата врата дето води стъклото като е слезло под половината,самата джаджа на жилото,която движи прозореца и въпросния водач).Сега пак ми се потроши джаджата долу на самото стъкло и пак ще се лепи и гласи с разни екстри ама...няма как.Дали се продава самото това пластмасовото долу на стъклото или е заендо с жилото?Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Оправих проблема си,мерси на всички :D Водача струваше 3.50,имаше някво стърчащо,което при опит за слагане се счупи та прокарах една пластмаска през прозореца и водача,захванах тази пластмаска като нит,малко го поушлайфах с пилата и сега всичко е тип топ Благодаря на всички за помощтаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
zfa159 написа:Аз моя водач го монтирах при съвсем свалено стъкло (брата ми потроши всичко - и релсата във самата врата дето води стъклото като е слезло под половината,самата джаджа на жилото,която движи прозореца и въпросния водач).Сега пак ми се потроши джаджата долу на самото стъкло и пак ще се лепи и гласи с разни екстри ама...няма как.Дали се продава самото това пластмасовото долу на стъклото или е заендо с жилото?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар