Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започвам да се отчайвам от FIAT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Забравих да спомена: на километража ми някой път изписва Error C1Това пък кво значи...
    ===============================
    Fiat Marea 1.6 16v
    1997

Коментар

Май е някаква грешка за климатроника... имаше ги описани във форума.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

kemo написа:
        Забравих да спомена: на километража ми някой път изписва Error C1Това пък кво значи...
        Я виж тук http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...F0%EE%ED%E8%EA

Коментар

doofiat написа:
          Уви! Еrror С1 не е описана в списъка с грешките! И на мен при тест на климатроника ми изписва първо Еrror C1, а след това Error 00. Taка и не ми стана ясно какво е това C1! Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
            doofiat написа:
            Уви! Еrror С1 не е описана в списъка с грешките! И на мен при тест на климатроника ми изписва първо Еrror C1, а след това Error 00. Taка и не ми стана ясно какво е това C1! Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
            Влади, я виж тук http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...ighlight=error

Коментар

"Error C1" трябва да се чете "Error CL" - означава че следва да се появят грешките от климатика. Ако след това пише "Error 00" означава че няма грешки.В цитираната тема имаше 2 картинки от сервизното описание с методиката за проверка но за жалост картинките съм ги изтрил и вече не се виждат.

Коментар

Не можеш ли да ги възтановиш?
                ===============================
                Fiat Marea 1.6 16v
                1997

Коментар

Не можеш ли да ги възтановиш?
                  Направих ги наново. Това са страници 582 и 583 от третата част на описанието

Коментар

kemo написа:
                    Каза ми също, че 90% е от компютъра и трябва да си намеря с имобилайзер. На газ пък много зле върви, и затова я карам само на бензин . Аз съм от Добрич, къде мога да направя диагностика на Vialle
                    Като начало защо не драснеш един мейл със същия въпрос на Представителството за БГ: autogas@cablebulgaria.bgПредставителство за България: София 1612, ул.Емине №2/ http://www.autogas.dir.bg/ /П.С. А може би основният ти проблем е с компютъра /ECU-то/ и какво е пипнато по него след като нямаш имобилайзер ?
                    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                    Среден разход на газ

Коментар

ilkor написа:
                      "Error C1" трябва да се чете "Error CL" - означава че следва да се появят грешките от климатика. Ако след това пише "Error 00" означава че няма грешки....
                      Супер! Това означава, че всичко е наред!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                      X