Уви! Еrror С1 не е описана в списъка с грешките! И на мен при тест на климатроника ми изписва първо Еrror C1, а след това Error 00. Taка и не ми стана ясно какво е това C1! Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
Уви! Еrror С1 не е описана в списъка с грешките! И на мен при тест на климатроника ми изписва първо Еrror C1, а след това Error 00. Taка и не ми стана ясно какво е това C1! Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
"Error C1" трябва да се чете "Error CL" - означава че следва да се появят грешките от климатика. Ако след това пише "Error 00" означава че няма грешки.В цитираната тема имаше 2 картинки от сервизното описание с методиката за проверка но за жалост картинките съм ги изтрил и вече не се виждат.
Каза ми също, че 90% е от компютъра и трябва да си намеря с имобилайзер. На газ пък много зле върви, и затова я карам само на бензин . Аз съм от Добрич, къде мога да направя диагностика на Vialle
Като начало защо не драснеш един мейл със същия въпрос на Представителството за БГ: autogas@cablebulgaria.bgПредставителство за България: София 1612, ул.Емине №2/ http://www.autogas.dir.bg/ /П.С. А може би основният ти проблем е с компютъра /ECU-то/ и какво е пипнато по него след като нямаш имобилайзер ?
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
"Error C1" трябва да се чете "Error CL" - означава че следва да се появят грешките от климатика. Ако след това пише "Error 00" означава че няма грешки....
Коментар