Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Фиат, но какъв.
Collapse
X
-
Kemaloff написа:Здравейте отново. След дълго мълчание искам да се похваля за направената вчера покупка на Фиат Мареа 1.8 16V. Колата е супер и съм много доволен от тази покупка.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Re: честито
dimo4ko написа:Честито колега!Сега сложи някоя снимчица да я видим и ние. Кажи с какви екстри е? Нещо повече - колко я взе... айде деOpel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:Kemaloff написа:Здравейте отново. След дълго мълчание искам да се похваля за направената вчера покупка на Фиат Мареа 1.8 16V. Колата е супер и съм много доволен от тази покупка.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Kemaloff написа:Kemaloff написа:Здравейте отново. След дълго мълчание искам да се похваля за направената вчера покупка на Фиат Мареа 1.8 16V. Колата е супер и съм много доволен от тази покупка.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Честито, колега Kemaloff! Със здраве да я караш! Тъкмо ти прочетох темата и щях да те посъветвам да си вземеш Мареа, когато видях, че вече си го направил. Това е изборът - голяма и комфортна кола. Вече четири месеца карам такава и съм много доволен. Двигателят ми е 1,6 16 В, но ти ще си още по-голям самолет, макар че се съмнявам да си я взел точно затова. Успех и много безаварийни километри!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Re: честито
Kemaloff написа:Снимки ще кача по късно, а относно екстрите има ел.стъкла и огледала, хидравлика, АБС, централно, климатроник, пръскалки на фаровете, чупещ мултифункционален волан, но доколкото разбарах това си е стандартно за повечето Фиати. Модела е ELX. Сребрист металик. Цената я договорихме на 4600лв.
Коментар
-
Kemaloff написа:Тоя линк нещо май не работи. А объркал съм модела не е ELX, а е HLH.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
light написа:Доста ниска цена за Мареа.Коя година е и колко км.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар