Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гримираме се дано да не се окаже фатално.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гримираме се дано да не се окаже фатално.

Бегачката е при гримьор/бояджия/за преден капак,ляв преден калник и двете леви врати до лайсната в четвъртък я вземам и тогава ще ви пиша за цената и ако ми хареса ще направя реклама на бояджията.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

10Х за майстора.Колата е боядисана перфектно за всичките изброени елементи 140 лв.

Коментар

труд + материали + боя металик+ отлично качество = 140лв ???разкажи за тоя майстор
      Fiat Ducato 2.5D
      Lancia Kappa 2.4TDS

Коментар

Боя акрилна след това лак.Да труд,боя,малко кит.Човека си знае работата и го хвалят през ръцете му минават доста коли.Аз само като видях как си движи ръката ми стана ясно.А боята не е тайна е доколкото знам 15 лв за 100грама.Въпросните елементи ги боядиса със 200 грама и останаха 4-5 капки.

Коментар

и аз трябва да ходя на гримьор - за преден капак, ляв калник и заден панел, само не знам къде да отида сигурно твоя майстор е далечко от мен, като гледам местожителствата ти
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Tornado написа:
            Боя акрилна след това лак.Да труд,боя,малко кит.Човека си знае работата и го хвалят през ръцете му минават доста коли.Аз само като видях как си движи ръката ми стана ясно.А боята не е тайна е доколкото знам 15 лв за 100грама.Въпросните елементи ги боядиса със 200 грама и останаха 4-5 капки.
            Дай все пак координати на този човек.Само го хвалиш, а не казваш как колегите да се доберат до него
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
              и аз трябва да ходя на гримьор - за преден капак, ляв калник и заден панел, само не знам къде да отида сигурно твоя майстор е далечко от мен, като гледам местожителствата ти
              Единствения начин ако желаеш да го направиш е да трампим колите някъде по път за около седмица,две. :D

Коментар

Координатите са гр.Карлово кв.Сушица.Сигурен съм ,че сега и Вал Макрии ще ме запита нещо.

Коментар

Tornado написа:
                  BEX---GT---TDi написа:
                  Единствения начин ако желаеш да го направиш е да трампим колите някъде по път за около седмица,две. :D
                  може, защо не
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Tornado написа:
                    Координатите са гр.Карлово кв.Сушица.Сигурен съм ,че сега и Вал Макрии ще ме запита нещо.
                    Разбирасе че ще те питам още от предната зима от камъчетата, както знаеш и както си забелязал имам доста точици по предния капак така че... ще се възползвам май и аз от тоя Мастер
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                    Porsche 944 S2
                    http://www.valmcrae.snimka.bg/
                    http://vbox7.com/user:val_mcrae
                    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Абе хора какво правите тука един изедник ми поиска 350 лв за заден капак - боя и лепене и боя на задна броня до половината...А имам да правя и предна броня и подкалници да сменям
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

A ето го и разковничето на всичко.След като ми надраскаха колата зверски преминах през застрахователната компания и от там ми определиха сумата за всичките елементи цялостното им боядисване колкото твоята и ми препоръчаха доверен майстор.Отивам при него и го питам колко ще ми струва,а той ми казва колкото са ти отпуснали от ЗК повече не.Държа да отбележа ,че той предварително знаеше колко са ми дали за всичко.Така ,че изобщо не се чудете защо е така.Не искам и да бързам и със задоволството си от сегашаната сума нека да мине поне година и високите температури налято и тогава да оценя всичко/имам впредвид да не се надигне боята или нещо подобно/

Коментар

В понеделник съм на касата на Булинс да си взема паричките за подпирането отзад-леко изправяне на заден капак се налага и лепене на броня+боя.Имам един приятел от детинство/съсед,който е изявен тенекиджия и бояджия,но се занимава главно с баварци и мерчовци и ако не се навие за отпуснатите кинти да ми оправи колата,ще пробвам рекламирания Киро в раздел "Сервиз" и ще пиша.
                          1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Ако колегата не възразява бих се включил в темата му..На мен за боядисване на преден капак, преден десен калник и половината (дясната) броня ми взеха 120 лева и бих казал, че колата се получи перфектно без забележки! Като боя и лак аз си ги купих!Ако някой се интересува мога да дам адреса??!!! Или да ви заведа до него!
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

вие направо ме смаяхте с цени.в обикновен квартален гараж взимат 80-100лв на детайл а вие боядисвате половин кола за 120-150лв
                              punto 1.2 16v sporting

Коментар

Working...
                              X