Еми аз да ти кажа преди да открия този майстор и мен са ме "драли" с по 120-130лв. за детаил на Алфата ми, но ето че има и хора, които работят на "нормални" цени
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Еми аз да ти кажа преди да открия този майстор и мен са ме "драли" с по 120-130лв. за детаил на Алфата ми, но ето че има и хора, които работят на "нормални" цени
като гледам алфата не бих я дал за тия пари да ми я правят.аз съм малко маниак и не експериментирам с моя кола.на ПУНТОТО лака ми е 180лв литъра glazurit.може би защото го работя това и имам доста голям стандарт эа качество
еми, колега, дай адреса ако искаш, ако е някъде в софия
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
да с това съм съгласен а и колегата там я еправил в доверен сервиз доколкото разбрах.аз се учудвам за цените на колегите в софия и ми е интересно какво е качеството за ниската цена
Адресът е следния "кв. Левски, ул. Поп Груйо 47", Пламен се казва майстора! Малко е забутано между къщите, и не знам дали ще можете да го намерите Но бих ви завел до там, ако ви се наложи- само ми драснете лично съобщение
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
да с това съм съгласен а и колегата там я еправил в доверен сервиз доколкото разбрах.аз се учудвам за цените на колегите в софия и ми е интересно какво е качеството за ниската цена
Ето няколко снимки! ако можеш да разбереш от снимките АЛФАта-бронята, огледалата и дръжките са боядисани ФИАТа-по-горе съм написал
Прикачени файлове
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар