Откакто я имам Бравата има странно поведение при палене. Ако е студена, трябва да завъртя стратера на 1-2 оборота, после да заъртя ключа в неутрално положение и пак да включа стартера и тогава пали веднага. Ако е колата е топла проблема не съществува. Та въпросът ми е как да проверя този датчик дали работи коректно, щото нямам друга идея за решение на проблема. Ако някой има - да го сподели. Минал съм през всички тестери за електрониката и според тях колата е ОК, само дето не пали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
къде е датчика за позицията на коляновия вал на Брава
Collapse
X
-
Todor_Gagovski написа:Колега аз имам същия проблем мисля че е някакъв клапан на горивната магистрала който задържа налягането,но къде се намира той незнам.Моля ако някой знае да сподели.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Мисля,че не е в магистралата за гориво, защото много рядко (1 път в месеца) се случва да запали веднага на сутринта. Преди два дни последно имах такъв успех, а не я бах карал 3 дни. Започвам да си мисля дали моторчето за празен ход не ми прави тези проблеми, защото от време на време оборотите ми си вдигат до 1500 и стоят там докато рязко не подам газ, след което спадат до около 1100-1200 и не падат по-долу.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар