Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При десен завой трака и хлопа!! Полуоска или ....?!?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не е лагер? И аз имам странно чукане и неска бях при майстора и излезе преден ляв лагер на главината. Първо провери и после пазарувай :D

Коментар

В интерес на истината не съм го чувал от 2 седмици! Така че на дали е каре!!! Пък и при пълен десен завой тръгване нищио не се чува!!! Според майстора е тампон на някаква щанга!!! Преди да почне да хлопа се чуваше едно ужасно гадно скърцане което сега го няма!!!Ще я карам така пък ши видим!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
        В интерес на истината не съм го чувал от 2 седмици! Така че на дали е каре!!! Пък и при пълен десен завой тръгване нищио не се чува!!! Според майстора е тампон на някаква щанга!!! Преди да почне да хлопа се чуваше едно ужасно гадно скърцане което сега го няма!!!Ще я карам така пък ши видим!
        Не е каре със сигурност.Може би са тампоните на билетките. Моите ги смених и сега колата не издава никакъв шум. Ако се сещаш имаше някакъв шум като я пусна без газ на 2-ра.Сменяй ги и ще си тих 15 лв./бройката

Коментар

някой наясно ли е при темпра има ли разлиак вътрешно/външно каре или всички са еднакви - малко тъп въпрос, ама да съм сигурен
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            някой наясно ли е при темпра има ли разлиак вътрешно/външно каре или всички са еднакви - малко тъп въпрос, ама да съм сигурен
            много не разбрах въпроса но има разлика, външното и вътрешното са съвсем различни а иначе външните на 1,4 и 1,6 мисля са еднакви както и вътрешните на 1,4 и 1,6 са еднакви, на по големите мотори се различават от твойте
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Re: При десен завой трака и хлопа!! Полуоска или ....?!?!

pakumba написа:
              да бе поне да стане студено, гадно времето, че като минавам покрай спирки да ми се стопли душата, да знам що ги даваме тея пари
              Но като си помислиш, че чакащите автобуса въобще не са ги дали тези пари и пак не олеква на душата достатъчно....

Коментар

stef написа:
                pakumba написа:
                много не разбрах въпроса но има разлика, външното и вътрешното са съвсем различни а иначе външните на 1,4 и 1,6 мисля са еднакви както и вътрешните на 1,4 и 1,6 са еднакви, на по големите мотори се различават от твойте
                да, точно това питам, дали вътрешното каре е еднакво с външното. както и ляво и дясно предполагам са еднакви?
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                X