Да не е лагер? И аз имам странно чукане и неска бях при майстора и излезе преден ляв лагер на главината. Първо провери и после пазарувай :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При десен завой трака и хлопа!! Полуоска или ....?!?!
Collapse
X
-
В интерес на истината не съм го чувал от 2 седмици! Така че на дали е каре!!! Пък и при пълен десен завой тръгване нищио не се чува!!! Според майстора е тампон на някаква щанга!!! Преди да почне да хлопа се чуваше едно ужасно гадно скърцане което сега го няма!!!Ще я карам така пък ши видим!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:В интерес на истината не съм го чувал от 2 седмици! Така че на дали е каре!!! Пък и при пълен десен завой тръгване нищио не се чува!!! Според майстора е тампон на някаква щанга!!! Преди да почне да хлопа се чуваше едно ужасно гадно скърцане което сега го няма!!!Ще я карам така пък ши видим!
Коментар
-
pakumba написа:някой наясно ли е при темпра има ли разлиак вътрешно/външно каре или всички са еднакви - малко тъп въпрос, ама да съм сигуренTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: При десен завой трака и хлопа!! Полуоска или ....?!?!
pakumba написа:да бе поне да стане студено, гадно времето, че като минавам покрай спирки да ми се стопли душата, да знам що ги даваме тея пари
Коментар
-
stef написа:pakumba написа:някой наясно ли е при темпра има ли разлиак вътрешно/външно каре или всички са еднакви - малко тъп въпрос, ама да съм сигуренLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар