Мисля да сменям амортисъорите, но не знам с какви.Бях на диагностика и ми казаха че всичките са за смяна. Бихте ли ми препоръчали какви да сложа защото всеки има различно мнение и вече съм объркан. Ако някой ги е сменял да даде съвет. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори за FIAT BRAVA 1.6 16V
Collapse
X
-
Какво ще кажеш за Monroe: http://www.monroe.com/Има е-каталог, но само за стари модели!Space Star 1.9 DID
-
Roko написа:Какво ще кажеш за Monroe: http://www.monroe.com/Има е-каталог, но само за стари модели!Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Категоричен съм - AL-KO газови.Много са добри. От 9 месеца(23 000 км) съм с тях отзад и въпреки, че газовите возят отзад много комфортно и същевременно стабилно. Казвам отзад, защото предните са ми WIKTOR, пак газови, но не ми харесват и освен това са и шумни. Имам съмнения, че сдават багажа. Много съм разочарован оттях. Имам ги от 6 месеца(15 000 км), но ми се виждат по-нестабилни. Яд ме е много, защото исках да ги купя и да ги сложа за един ден и това ми нетърпение ще ми струва скоро време нови предни амортисьори, но този път AL-KO.AL-KO може да намериш във всеки магазин на Косер http://www.kosser.net/Products/Alko.phpПредни за моята Брава AL-KO са 98 лв/бройката.
Коментар
-
Re: Амортисьори за FIAT BRAVA 1.6 16V
psihopatcheto написа:Мисля да сменям амортисъорите, но не знам с какви.Бях на диагностика и ми казаха че всичките са за смяна. Бихте ли ми препоръчали какви да сложа защото всеки има различно мнение и вече съм объркан. Ако някой ги е сменял да даде съвет. Благодаря предварително.
Коментар
-
chuni написа:psihopatcheto написа:Мисля да сменям амортисъорите, но не знам с какви.Бях на диагностика и ми казаха че всичките са за смяна. Бихте ли ми препоръчали какви да сложа защото всеки има различно мнение и вече съм объркан. Ако някой ги е сменял да даде съвет. Благодаря предварително.
Коментар
-
По принцип колата ти фабрично е излязла от завода с буге но сега ти можеш да сложиш коаквото ти харесва и оттърва по джоба ,колегите от форума слагаха Cofap и повечето от тях дадоха положителен отговор ,твой изборFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
doofiat написа:chuni написа:psihopatcheto написа:Мисля да сменям амортисъорите, но не знам с какви.Бях на диагностика и ми казаха че всичките са за смяна. Бихте ли ми препоръчали какви да сложа защото всеки има различно мнение и вече съм объркан. Ако някой ги е сменял да даде съвет. Благодаря предварително.
Коментар
-
амонтисори
незнам но газомите возят твърдо поне при мен е така а какво им е на старите изпуснали ли са или ти тропа от някаде ако нее това няма за какво да ги сменяш няма да осетиш никаква разлика после и кой са за смяна предни или задниНе знам, но газовите возят твърдо- поне при мен е така. А, какво им е на старите? Изпуснали ли са, или ти тропа отнякаде? Ако не е това няма за, какво да ги сменяш! Няма да усетиш никаква разлика после и кои са за смяна предни, или задни!
Коментар
-
chuni написа:doofiat написа:chuni написа:psihopatcheto написа:Мисля да сменям амортисъорите, но не знам с какви.Бях на диагностика и ми казаха че всичките са за смяна. Бихте ли ми препоръчали какви да сложа защото всеки има различно мнение и вече съм объркан. Ако някой ги е сменял да даде съвет. Благодаря предварително.
Коментар
-
Каквито и да сложиш като са нови ще си доволен а иначе колкото марки/амортисьори/ толкова и мнения така че сменяй. На колко километра е колата че са за смяна и четирете амортисьора ?[/quote]Колата ми е на 140000км, а и нещо ми тропа отпред,мисля че е амортисъор, но не съм сигурен.Реших да ги сменя защото бях на диагностика и ми казаха че всички са отишли.Иначе на пръв поглед не можеш да кажеш че са изпуснали,защото колата си вози добре.А иначе какви ще препоръчате- газови или маслени, кои са по добри?1.6 16V
Коментар
-
И аз подрепям мнението че WICTOR са боклуци. На путното сложих навремето такива след 1 година единя изтече.Мин. година взех COFAP от Hit-ko и до сега са перфектни колата е стабилна единствено дето са малко твърдички.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
КОФАП се оказа много надеждна компания, имам вече впечатления от амортисьорите им и от частите по мотора, а тия ако знаят каква реклама им правя, ще ме наемат за рекламен агент! :D Истината обаче е, че много нови Фиати излизат от фабриката с монтирани амортисьори КОФАП , вкл. и Гранде Пунто@
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар