Здравейте, реших да сменя старата Panda с по нов автомобил и след много размишления се спрях на Fiat Bravo 1600 кубика. В интернет се предлагат доста такива коли и забелязах че най-често те са с разширението 16В или 16i. та въпросът ми е каква е разликата между тези 2 двигател (1,6 16V / 16i) ... ако има изобшо някаква разлика благодаря на вси4ки отзовали се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo ще е! но 1,6 16V или 1,6i
Collapse
X
-
разликата е, че за 103 коня ще платиш 126 лева данък, а за 90 коня 36 лева годишен данък Превозно Средство ... а аз да разбирам ли, че 1,6i са по-слабичката врсия ? ... въпреки, че май само по софтуеър се различават двата двигателя, или имаше и разлики в инжекторите? ... и макс върт. момент е при 5750 оборота на по-мощния, а на по слабия чак при 6000 ... почнал съм да забравям фиатаджийските работи май ...
Коментар
-
Uneek написа:ХАХАХахаххах "1.6i" Това най вероятно някой "спец" го е добавил в обявата си в мобилето... "i" обикновно го добавят опел и бмв след двигателите си.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
niko_ymn написа:разликата е, че за 103 коня ще платиш 126 лева данък, а за 90 коня 36 лева годишен данък Превозно Средство ... а аз да разбирам ли, че 1,6i са по-слабичката врсия ? ... въпреки, че май само по софтуеър се различават двата двигателя, или имаше и разлики в инжекторите? ... и макс върт. момент е при 5750 оборота на по-мощния, а на по слабия чак при 6000 ... почнал съм да забравям фиатаджийските работи май ...Fiat Punto GT
Коментар
-
fergy написа:Колега грешиш със данъка на 1.6 16в. На моето му платих 69лв.
Коментар
-
Nino написа:Ха-ха, за едното "i " скокнахте, а като знайни и незнайни ЮНАЦИ именуват всеки ТУРБОДИЗЕЛ на TDI мълчите а!?!Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар