Здравейте приятели,Имам един проблем с колата.Трябва да си сменя вътрешното каре на лявата полуоска.Проблема е в това че за мойта кола никъде няма точния размер.Моето каре което ми е на колата е с 30 шлици ( зъба ).Проверих на всякъде и по морги и по магазини и никъде не са чували за каре с 30 шлици. Може да е някакъв междинен модел или не знам, за това се обръщам към вас дано някой да може да ми помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям проблем с вътрешното каре за Браво 1.9 ТД !
Collapse
X
-
гледай сега, като навия волана на пълен оборот се чува едно тракане.На първо слушане може да те или външното или вътрешното каре, но когато майстора ми го свали се видя че е вътрешното а външното ми е здраво и понеже не мога да открия точно моя размер се притеснявам.вече 4000 км карам такаА какво е ВИН?
Коментар
-
Само не си купувай карета втора ръка, няма смисъл, не може да се каже в какво състояние са, може и след един месец пак да се разхлопат... По-добре си вземи нови, после като сметнеш: два пъти труд за смяна (веднъж втора ръка, веднъж нови), разликата в парите, като включиш и труда, става минимална, само ще се разправяш да ходиш по майстори да ги дебнеш да не ти прецакат колата...По принцип съм "ЗА" частите втора употреба, но каренцата е добре да са нови...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар