някой може ли да каже горе долу колко парички ште излезне ремонтчето, скъсан е и маншона.Дали може да има нещо друго повредено в цялата схема?Мерси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте, колеги, Скъсах вътрешно каре на пунто
Collapse
X
-
drago_1 написа:pakumba написа:drago_1 написа:дали има шанс да се е извадило или е скъсаноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
колеги, ситуацията стана мътна и "кървава" оказа се, че се е скъсал болта на един от носачите на двигателя той е увиснал и се е извадила полуоската от там се е поудряло карето тук там и са му изпаднали чащките. ремонта беше следното:тампон (двигател) - 22лвкаре (вътрешно) - 79лвманшон (каре) - 7 лвработа - 10лвВсичко 118лв и много нерви :D
Коментар
-
drago_1 написа:колеги, ситуацията стана мътна и "кървава" оказа се, че се е скъсал болта на един от носачите на двигателя той е увиснал и се е извадила полуоската от там се е поудряло карето тук там и са му изпаднали чащките. ремонта беше следното:тампон (двигател) - 22лвкаре (вътрешно) - 79лвманшон (каре) - 7 лвработа - 10лвВсичко 118лв и много нерви :DFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
ем да ви кажа то май тва им е проблем и аз така ми изпадна карето по точно триподчето само скъсан болт на тампона на скоростите при което пада трипода на вътрешното каре а тъкмо си бях купил тампона и отивах при майстора :D той ми каза че го е сменил болт-а с някакъв друг по здрав и засега проблемчета няма да чъкнем на дървоLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар