Ама вие пишете за старото пунто.То е с 100кг потежко ускорява по-бавно и още много работи.Явно не съм разбрал че е за стария модел проблема.Но гледам на линка дето си дал че градско го дава както аз казах за мойта :D :D :D .Така си е разхода тая количка си е икономична 7 л градско
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на Пунто 1.1 ? Нормално ли е ?
Collapse
X
-
ще използвам темата на колегата за да не правя нова , аз съм с браво 1.2 16В 99 година карам главно из центъра на софия и ми дава разход 10-11 и аз се чудех дали е нормално защото имам приятел със същото на него му дава 8 - 8.5 (но кара и по - малко в центъра) , та да ми споделите има ли проблем защото смених масло и всички филтри преди 300 км , съмнява ме нещо да не е от бензиновата помпаFIAT BRAVO 1.2 16V
Коментар
-
m0tion написа:ТОВА ли е твоята кола?Ако да, погледни последните редове в таблицата.И аз имам приятел, който зарежда по 10 лева (~4 литра) и минава 80 километра в града с браво като моето.Аз на ум си размишлявам и стигам до извода, че вечер някой минава с една туба бензин и му допълва резервоараFIAT BRAVO 1.2 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар