Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Висок разход на Пунто 1.1 ? Нормално ли е ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ама вие пишете за старото пунто.То е с 100кг потежко ускорява по-бавно и още много работи.Явно не съм разбрал че е за стария модел проблема.Но гледам на линка дето си дал че градско го дава както аз казах за мойта :D :D :D .Така си е разхода тая количка си е икономична 7 л градско
    Малка и икономична!!!

Коментар

10 на 100 градско ... ГАЗ с яко Ръчки и винаги в оборот ... изван градско 7.5-8 на 100 , на бензин не карам само ускорявам Толкова си е кво му омувате. А й бензина като е скапан , разхода скача ..
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

ще използвам темата на колегата за да не правя нова , аз съм с браво 1.2 16В 99 година карам главно из центъра на софия и ми дава разход 10-11 и аз се чудех дали е нормално защото имам приятел със същото на него му дава 8 - 8.5 (но кара и по - малко в центъра) , та да ми споделите има ли проблем защото смених масло и всички филтри преди 300 км , съмнява ме нещо да не е от бензиновата помпа
        FIAT BRAVO 1.2 16V

Коментар

ТОВА ли е твоята кола?Ако да, погледни последните редове в таблицата.И аз имам приятел, който зарежда по 10 лева (~4 литра) и минава 80 километра в града с браво като моето.Аз на ум си размишлявам и стигам до извода, че вечер някой минава с една туба бензин и му допълва резервоара

Коментар

m0tion написа:
            ТОВА ли е твоята кола?Ако да, погледни последните редове в таблицата.И аз имам приятел, който зарежда по 10 лева (~4 литра) и минава 80 километра в града с браво като моето.Аз на ум си размишлявам и стигам до извода, че вечер някой минава с една туба бензин и му допълва резервоара
            да това е колата знам ги тези параметри но мога да твърдя че не са толкова верни , защото лятото ми даваше 8.5 а не както е написано там 9.5 , не си го обяснявам да вдигне разхода с 2.5 отгоре , и то при нормално каране без ръчки , гледах че ако сложа чип точно на моя мотор (1.2 16В) конете стават малко повече от 82 на 94 , но пък разхода пада с около 1.5 - 2.0литра което си е доста при тая криза
            FIAT BRAVO 1.2 16V

Коментар

Аз съм некомпетентен за те4зи чипове,но може ли повече инфо за това как да си дигна конете с такъв чип и да ми падне разхода.ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОВАРЕН!!!!
              Малка и икономична!!!

Коментар

touraks написа:
                Аз съм некомпетентен за те4зи чипове,но може ли повече инфо за това как да си дигна конете с такъв чип и да ми падне разхода.ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОВАРЕН!!!!
                Виж ТУК.

Коментар

Относно разхода, при условие че я имаш от една седмица, знаеш ли какво са ти сипали на бензиностанцията и с колко са те излъгали? Направи малко повече статистика и може да се окаже че колата си е наред. И още нещо - най-ниските обороти не са най-кономичен режим.

Коментар

Working...
                  X