Абе колеги тая кола нищо не и е на мястото. До оня ден търсих къде е топлиния датчик, преди тва алармата, днес си копувам бензинов филтър да сменям, влизам в канала свалям пласмасовата кора под задна дясна врата като преди това виждам че тръбите за бензина влизат там и въобще не подозирам че под кората няма да открия нищо! За разлика от нормалните коли на които там има филтъра. гледам тръбите отиват напред, викам си сигурно е някъде около двигателя, гледам гледам ама филтър няма. Абе колеги дееее тоя филтър ебати
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абе ква кола съм си купил аз бе....?
Collapse
X
-
Re: Абе ква кола съм си купил аз бе....?
Slavi_Lancia написа:Абе колеги тая кола нищо не и е на мястото. До оня ден търсих къде е топлиния датчик, преди тва алармата, днес си копувам бензинов филтър да сменям, влизам в канала свалям пласмасовата кора под задна дясна врата като преди това виждам че тръбите за бензина влизат там и въобще не подозирам че под кората няма да открия нищо! За разлика от нормалните коли на които там има филтъра. гледам тръбите отиват напред, викам си сигурно е някъде около двигателя, гледам гледам ама филтър няма. Абе колеги дееее тоя филтър -цензурирано-
Коментар
-
кво се чудите толкова направил е човека няколко пъти основен ремонт на 1.2 и е станала на 1.3 :P Сега сериозно - знам че някои 1.4орки нямат филтър какъв ти е точно двигателя ? Щото до колкото знам всичко що е 1.6 има горивен филтърFiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
1.6 16V -Единственото място където не можах да погледна е по предния десен подкалник, тръбите които итват от към резервара едната завива и отива там някъде после се връща в друг цвят и влиза в смукателните колекторите ясно е че една от двете е за обратния бензин ама що другата влиза в колекторите идея си няма. И как е възможно кола без горивен филтър ???Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:1.6 16V -Единственото място където не можах да погледна е по предния десен подкалник, тръбите които итват от към резервара едната завива и отива там някъде после се връща в друг цвят и влиза в смукателните колекторите ясно е че една от двете е за обратния бензин ама що другата влиза в колекторите идея си няма. И как е възможно кола без горивен филтър ???TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:Slavi_Lancia написа:1.6 16V -Единственото място където не можах да погледна е по предния десен подкалник, тръбите които итват от към резервара едната завива и отива там някъде после се връща в друг цвят и влиза в смукателните колекторите ясно е че една от двете е за обратния бензин ама що другата влиза в колекторите идея си няма. И как е възможно кола без горивен филтър ???Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
dinko1 написа:Аз имам фиат брава 1,6 16В 100 ПРОИЗВОДСТВО 2001 ГОД. КОЙТО СЪЩО НЯМА ФИЛТЪР . СЪЩО ПРЕДИ МЕСЕЦ ЗАДАДОХ ТОЯ ВЪПРОС И МИ ОТГОВОРИХА ЧЕ ПО НОВИТЕ КОЛИ НЯМАТ ФИЛТЪР, А ТОЙ Е БИЛ ЧАСТ ОТ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар