mitenze написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дайте ми съвет относно парно
Collapse
X
-
Mitenze,чакай и аз да ти дам един съвет!Имам същото Пунто и съм се интересувал по въпроса.Казваш че е обезвъздушено, но без да се засягаш нали знаеш, че ако е без климатик се обезвъздушава от две места- от радиаоторо и от едно винтче до моно блока.Системата събира 4,6л без газова уредба,така че ако си сипал приблизително толкова значи си я обезвъздушил.Да те ориентирам и за цени: датчик на радиатора- 9лв, температурен датчик - 15лв,ремонт(смяна)на парно си е цифра-100лв както си научил от форума. П.С Ако е от клапата за топъл въздух не се бой.Предната конзола се сваля лесно само трябва да знаеш че има едно винтче под врътката за степените на парното.Fiat Punto 1,1 '96 Италианската сила
Коментар
-
))) хахаха да ти кажа опревих всички ядове. имах семеринги за смяна, които ги бях оставил за пролетта, но то така и така навън е пролет та ги оправиха и тях. беше ми отишъл ангренажа, че нали имаше теч на масло от семеринга и го беше направил на дъвка. та смених и него. за парното се оказа, че има пробив в едната пробка и влита въздух от там. обезвъздушихме отново, симахме течност и уж се оправи. малкия дявол. но се оказа, че ми е заминала водната помпа и нова купих. цялото удоволствие и труда за 160 лева. поне вече всичко е ок. за сега ) Митко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар