Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дайте ми съвет относно парно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitenze написа:
    баце, благодаря ти от сърце, че бачкам и нямам верме да ровя. Митко
    Аааа, нема нищо, нееееема нищо! Като се видим - трите кИла текИла са от тебе.... :D
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ааа нема да се виждаме тогава )) зает съм хахахахахахха довечера ми е тъмно, това им писах, че ми трябва професионален съвет и поглед.. нищо де.

Коментар

Mitenze,чакай и аз да ти дам един съвет!Имам същото Пунто и съм се интересувал по въпроса.Казваш че е обезвъздушено, но без да се засягаш нали знаеш, че ако е без климатик се обезвъздушава от две места- от радиаоторо и от едно винтче до моно блока.Системата събира 4,6л без газова уредба,така че ако си сипал приблизително толкова значи си я обезвъздушил.Да те ориентирам и за цени: датчик на радиатора- 9лв, температурен датчик - 15лв,ремонт(смяна)на парно си е цифра-100лв както си научил от форума. П.С Ако е от клапата за топъл въздух не се бой.Предната конзола се сваля лесно само трябва да знаеш че има едно винтче под врътката за степените на парното.
        Fiat Punto 1,1 '96 Италианската сила

Коментар

mitenze написа:
          баце, благодаря ти от сърце, че бачкам и нямам верме да ровя. Митко
          чуваме :D
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

))) хахаха да ти кажа опревих всички ядове. имах семеринги за смяна, които ги бях оставил за пролетта, но то така и така навън е пролет та ги оправиха и тях. беше ми отишъл ангренажа, че нали имаше теч на масло от семеринга и го беше направил на дъвка. та смених и него. за парното се оказа, че има пробив в едната пробка и влита въздух от там. обезвъздушихме отново, симахме течност и уж се оправи. малкия дявол. но се оказа, че ми е заминала водната помпа и нова купих. цялото удоволствие и труда за 160 лева. поне вече всичко е ок. за сега ) Митко

Коментар

Working...
            X