колеги, от няколко месеца преглеждам форума, като съветите ви до момента ми спестиха доста главоболии. Карам Пунто 1,1 55 коня 96г. имам проблем с парното за който прегледах поста и коментарите ви. Смених термостата, обезвъздуших сигурно на 10-пъти, но проблема си стои. Духа топло толкова слабо и то след като колата загее почти до положение за включване на перката за охлаждане. Духа предимно на първа степен на копчето. Ако усиля започва да разрежда със студен въздух. Казахте ми, че проблема най-вероятно е в самото парно и да отида на майстор. Живея в Стрелбище и нямам майстор, който да ми поддържа колата до нас. Демек няма човек, който да я познава. Консумативи съм сменял на няколко места, поради това, че съм вечно в движение и най-ми е било удобно в Ал.Ауто. и Друмник. В Първия сервиз вече не стъпвам по ваш съвет, във втория мисля че не биха се заели с проблема ми. Имам нужда от свестен майстор близо до вкъщи или поне да ми дадете съвет къде да отида за това пусто парно, какво точно да се прави, колко струва горе-долу като труд и колко време би отнело на въпросния майстор. Благодаря ви предварително, защото е зима и просто вече нямам сили да се боря със студа
) Димитър Павлов

Коментар