Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фарове за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bright написа:
    Виж китайските стъкла наистина са бели и пропускат повече светлина в сравнение с оригиналните.
    И да допълня - на китайските рефлекторите са зле насочени и светлината не се събира така, както е при оригиналните.Единия ми халоген е китайски, а другия оригинален. Китайския е нов и с битро стъкло, лъчите са насочени както им падне и свети много зле от стария и оригинален халоген.

Коментар

Добре де... какво е заключението? Да си купим китайски фарове, да им махнем стъклата и да ги монтираме на старите си фарове ли? Иначе... и аз имах подозрение, че или за фабрично тонирани, или потъмнели от времето. Заложих на второто, защото не знаех що за мозък ще сложи ND филтър (на професионален език) пред фаровете, които и без това са дизайнерски с малки рефлектори.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

За мен най-добрата комбинация е както я описа - ново стъкло + стар здрав, рефлектор = перфектни фарове

Коментар

Лупи + ксенон на късите.... можеш за около 450/500лв да се оредиш. Един пич от дружна лара такава мареа.Лупи + ксенон на късите... можеш за около 450/500лв да се уредиш. Един пич от Дружба кара такава Мареа.

Коментар

Kолко пари е ксенона?

Коментар

Kолко пари е ксенона?
              http://www.xenonbg.net/content.php?ID=34&MenuID=25

Коментар

Аз снощи си играх да настройвам фаровете на бравото които са от тея китайските... сменени при едно счупване в доверения сервиз на застрахователя. Единя проблем беше в това че бяха "превъртели"врътките за местене на ляво-дясно ... сваляне и после разглабяне на механизма прочистване развиване с клещи на остта да се измъкне леко навън, сега вече се регулират. Другия ми по - голям проблем е че на единя фар дългите светят ужасно нагоре - късите и на двата в момента са ОК, но единя дълъг (левия) забива яко лъча на горе.Играх си с крушката, правих всичко, псувах яко (до един през нощта) ефект нулев... и сега си е така.Другия ми проблем е че телчетата (които притискат крушките) и на двата фара са супер омекнали и за да държат крушките натиснати се принудих да правя страшни гимнастики... кривене натискткане... сега колата поне има нормални къси и един дълъг...
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Вече сам с 4 крушки Philips Vision Plus (+50%) , и направо се родих - ОГРОМНА РАЗЛИКА !!! даже не мога да повярвам как светнаха толкова силно (особено дългите..... )
                  Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                  Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Working...
                  X