bright написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове за Браво
Collapse
X
-
Добре де... какво е заключението? Да си купим китайски фарове, да им махнем стъклата и да ги монтираме на старите си фарове ли? Иначе... и аз имах подозрение, че или за фабрично тонирани, или потъмнели от времето. Заложих на второто, защото не знаех що за мозък ще сложи ND филтър (на професионален език) пред фаровете, които и без това са дизайнерски с малки рефлектори.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз снощи си играх да настройвам фаровете на бравото които са от тея китайските... сменени при едно счупване в доверения сервиз на застрахователя. Единя проблем беше в това че бяха "превъртели"врътките за местене на ляво-дясно ... сваляне и после разглабяне на механизма прочистване развиване с клещи на остта да се измъкне леко навън, сега вече се регулират. Другия ми по - голям проблем е че на единя фар дългите светят ужасно нагоре - късите и на двата в момента са ОК, но единя дълъг (левия) забива яко лъча на горе.Играх си с крушката, правих всичко, псувах яко (до един през нощта) ефект нулев... и сега си е така.Другия ми проблем е че телчетата (които притискат крушките) и на двата фара са супер омекнали и за да държат крушките натиснати се принудих да правя страшни гимнастики... кривене натискткане... сега колата поне има нормални къси и един дълъг...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар