diofiat , препоръчай ми какви да си купя за дългите светлини на късите вече сам с Philips Vision Plus( +50%)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове за Браво
Collapse
X
-
И аз да попитам туй онуй...Значи вчера си зех фарове с лупи на Депо и немога да ги регулирам - на къси светят направо чудно и правят една много приятна зелено-лилава граница но на дълги светят много по пътя (демек ниско) , а са вдигнати догоре от врътките . Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и как го е решил? П.С. На колегата който е пуснал темата: Продавам си двата стари фара който са оригиналните и рефлекторите им са перфектни , само че са им счупени стойките бях пуснал и обява в Продава ма нещо май е паднала много на долу. 70лв. за двата Ако са ти здрави стойките на старите фарове можеш да ги разглобиш и да сложиш мойте рефлектори...Ше Ьп-на обявата по-късно и ще пусна снимки....
Коментар
-
CCB написа:diofiat , препоръчай ми какви да си купя за дългите светлини на късите вече сам с Philips Vision Plus( +50%)Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ще трябва и на реглаж да мина , защото сега много в земята бият .... но преди това ми хрумна що пък да не си сложа и нови крушки преди реглажа, та утре ще ходя да видя за кво става дума , че без хубави фарове - за никаде. благодаря на всички за отговорите колегиBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
nParMaTuK написа:И аз да попитам туй онуй...Значи вчера си зех фарове с лупи на Депо и немога да ги регулирам - на къси светят направо чудно и правят една много приятна зелено-лилава граница но на дълги светят много по пътя (демек ниско) , а са вдигнати догоре от врътките . Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и как го е решил?
Коментар
-
Vladim написа:Mescalin написа:слагай ксенони и въобще няма да ползваш дългите.Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Mescalin написа:би ли споделил каква е разликата между долните китайски и горните европейски ... аз ще ти кажа , никаква ... освен цената, стига да знаеш от къде да купуваш. ако искаш можем да се видим на по тъмно ( бира ) и да ти покажа а ти сам да решиш.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
doofiat написа:nParMaTuK написа:И аз да попитам туй онуй...Значи вчера си зех фарове с лупи на Депо и немога да ги регулирам - на къси светят направо чудно и правят една много приятна зелено-лилава граница но на дълги светят много по пътя (демек ниско) , а са вдигнати догоре от врътките . Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и как го е решил?
Коментар
-
CCB написа:някаква идея как се почистват , за да върнат предишния блясъкFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колеги, стъклата на фаровете са потъмнени фабрично, за да се "връзват" с потъмнените стъкла на Браво/Брава (това само дизайнер може да го намисли). С каквото и да ги чистиш няма да станат 100% бели. Виж китайските стъкла наистина са бели и пропускат повече светлина в сравнение с оригиналните.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар