Колеги, има ли някой от вас който да си е купувал от италианеца фарове за браво ( от не-оригиналните - китайски ли са, монголски ли са не знам и не ми казаха - по 110лв )?? Тъй като след дълго обикаляне по моргите в София и Пловдив установих че няма читави фарове за браво втора употреба за под 150лв...Споделете моля впечатления ако имате такива или ако пък знаете къде има читави фарове за браво, не се стеснявайте да кажете :D Проблемът на мойте фарове в момента е че са с дупка от горната част от която е влизала мръсотия и рефлекторите на късите са буквално изядени - не е останало много отразяващо фолио.Знам че темата е дъвкана и предъвквана, но не намерих никой с преки впечатления от фаровете които се предлагат при италианеца.Мерси предварително на всички отзовали се. P.S. И за много години
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове за Браво
Collapse
X
-
За италианеца не знам, но за Александър Ауто мога да ти гаранитирам, че фаровете са перфектни. Купи си от там, поне са италиански, а не тайвански или от Зимбабве. Моите са на почти 8-9 месеца вече и не са мръднали ...Ский как изглеждат:http://www.unscared.net/brava/
-
wwweb написа:За италианеца не знам, но за Александър Ауто мога да ти гаранитирам, че фаровете са перфектни. Купи си от там, поне са италиански, а не тайвански или от Зимбабве. Моите са на почти 8-9 месеца вече и не са мръднали ...Ский как изглеждат:http://www.unscared.net/brava/Fiat Punto GT
Коментар
-
wwweb написа:За италианеца не знам, но за Александър Ауто мога да ти гаранитирам, че фаровете са перфектни. Купи си от там, поне са италиански, а не тайвански или от Зимбабве. Моите са на почти 8-9 месеца вече и не са мръднали ...Ский как изглеждат:http://www.unscared.net/brava/Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
fergy написа:wwweb написа:За италианеца не знам, но за Александър Ауто мога да ти гаранитирам, че фаровете са перфектни. Купи си от там, поне са италиански, а не тайвански или от Зимбабве. Моите са на почти 8-9 месеца вече и не са мръднали ...Ский как изглеждат:http://www.unscared.net/brava/
Коментар
-
spike написа:а колко пари са тези в александър ауто? и има ли други разцветки на пластмасата, освен черни, че на моето светло синьо не знам дали ще се върже....
Коментар
-
Проблема на фаровете от Александър Ауто ( около 120 лв), е че дават доста по-лоша иолуксна диаграма ( по-лошо насочват светлината). А и почти неподлежат на прецизен реглаж. Мое мнение разбира се, но съм го изпитал на гърба си.ex Fiat Bravo TD 100 SX
ex Fiat Marea TD 125 ELX
Fiat Marengo TD 100
Lancia Zeta 2.0 JTD
Коментар
-
murry написа:Проблема на фаровете от Александър Ауто ( около 120 лв), е че дават доста по-лоша иолуксна диаграма ( по-лошо насочват светлината). А и почти неподлежат на прецизен реглаж. Мое мнение разбира се, но съм го изпитал на гърба си.Fiat Bravo 1.6 16v 103 коня и газов инжекцион който да ги храни
Коментар
-
за фаровете с лупи прочетох и чух доста противоречиви мнения - горе долу половината са на мнение че светят по-добре, другата - че светят по-зле....така че смятам да заложа на стандартните - така или иначе италианците са го проектирали бравото с такиваFiat Bravo 1.6 16v 103 коня и газов инжекцион който да ги храни
Коментар
-
искам и аз да попитам нещо в тази тема (извинявам се на колегата за което )значи и аз карам Браво , и нещо фаровете светят адски слабо , като пусна дългите , все едно карам на къси , казаха ми да ходя да ми ги регулират , може би там е бил проблема , обаче в 1 магазин тука до нас за автоаксесоари видях да се продават крушки за Браво с +50% повече светлина за същата мощност та питането ми е има ли файда от тея крушки , някои ако знае да напишеBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
CCB написа:искам и аз да попитам нещо в тази тема (извинявам се на колегата за което )значи и аз карам Браво , и нещо фаровете светят адски слабо , като пусна дългите , все едно карам на къси , казаха ми да ходя да ми ги регулират , може би там е бил проблема , обаче в 1 магазин тука до нас за автоаксесоари видях да се продават крушки за Браво с +50% повече светлина за същата мощност та питането ми е има ли файда от тея крушки , някои ако знае да напише
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар