Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фарове за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фарове за Браво

Колеги, има ли някой от вас който да си е купувал от италианеца фарове за браво ( от не-оригиналните - китайски ли са, монголски ли са не знам и не ми казаха - по 110лв )?? Тъй като след дълго обикаляне по моргите в София и Пловдив установих че няма читави фарове за браво втора употреба за под 150лв...Споделете моля впечатления ако имате такива или ако пък знаете къде има читави фарове за браво, не се стеснявайте да кажете :D Проблемът на мойте фарове в момента е че са с дупка от горната част от която е влизала мръсотия и рефлекторите на късите са буквално изядени - не е останало много отразяващо фолио.Знам че темата е дъвкана и предъвквана, но не намерих никой с преки впечатления от фаровете които се предлагат при италианеца.Мерси предварително на всички отзовали се. P.S. И за много години
    Fiat Bravo 1.6 16v 103 коня и газов инжекцион който да ги храни

За италианеца не знам, но за Александър Ауто мога да ти гаранитирам, че фаровете са перфектни. Купи си от там, поне са италиански, а не тайвански или от Зимбабве. Моите са на почти 8-9 месеца вече и не са мръднали ...Ский как изглеждат:http://www.unscared.net/brava/

Коментар

wwweb написа:
      За италианеца не знам, но за Александър Ауто мога да ти гаранитирам, че фаровете са перфектни. Купи си от там, поне са италиански, а не тайвански или от Зимбабве. Моите са на почти 8-9 месеца вече и не са мръднали ...Ский как изглеждат:http://www.unscared.net/brava/
      Колега евала за Бравата, много добре изглежда :D Между другото от Благоевград ли си, защото видях рег. номер ?
      Fiat Punto GT

Коментар

wwweb написа:
        Супер!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

fergy написа:
          wwweb написа:
          Колега евала за Бравата, много добре изглежда :D Между другото от Благоевград ли си, защото видях рег. номер ?
          Да ... виждам, че и ти си от Благоевград

Коментар

а колко пари са тези в александър ауто? и има ли други разцветки на пластмасата, освен черни, че на моето светло синьо не знам дали ще се върже....

Коментар

spike написа:
              а колко пари са тези в александър ауто? и има ли други разцветки на пластмасата, освен черни, че на моето светло синьо не знам дали ще се върже....
              Ами не си спомням с точност, от 120 до 130 лв. беше парчето. А колкото до пластмасата само черна има, аз друга всъщност не съм виждал ...

Коментар

Проблема на фаровете от Александър Ауто ( около 120 лв), е че дават доста по-лоша иолуксна диаграма ( по-лошо насочват светлината). А и почти неподлежат на прецизен реглаж. Мое мнение разбира се, но съм го изпитал на гърба си.
                ex Fiat Bravo TD 100 SX
                ex Fiat Marea TD 125 ELX
                Fiat Marengo TD 100
                Lancia Zeta 2.0 JTD

Коментар

murry написа:
                  Проблема на фаровете от Александър Ауто ( около 120 лв), е че дават доста по-лоша иолуксна диаграма ( по-лошо насочват светлината). А и почти неподлежат на прецизен реглаж. Мое мнение разбира се, но съм го изпитал на гърба си.
                  А ти какви си вземал - с лупи или без лупи?

Коментар

murry написа:
                    каквато и диаграма да имат, колкото и трудо да се регулират със сигурност ще са по-добре от моите с изядените отражетели :D а имаш ли впечатление от това дали покритието на отражателя пада след време, прегаря или потъмнява? тъй като Бобо (от алфа-форума) ме наплаши основно с това (за неоригиналните фарове).....

Коментар

Колегата wwweb кара с такива от над година, май вече година и половина и няма забележки.Но защо не си вземеш фарове с лупи? Те уж са по-добри.

Коментар

за фаровете с лупи прочетох и чух доста противоречиви мнения - горе долу половината са на мнение че светят по-добре, другата - че светят по-зле....така че смятам да заложа на стандартните - така или иначе италианците са го проектирали бравото с такива

Коментар

искам и аз да попитам нещо в тази тема (извинявам се на колегата за което )значи и аз карам Браво , и нещо фаровете светят адски слабо , като пусна дългите , все едно карам на къси , казаха ми да ходя да ми ги регулират , може би там е бил проблема , обаче в 1 магазин тука до нас за автоаксесоари видях да се продават крушки за Браво с +50% повече светлина за същата мощност та питането ми е има ли файда от тея крушки , някои ако знае да напише
                          Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                          Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

CCB написа:
                            искам и аз да попитам нещо в тази тема (извинявам се на колегата за което )значи и аз карам Браво , и нещо фаровете светят адски слабо , като пусна дългите , все едно карам на къси , казаха ми да ходя да ми ги регулират , може би там е бил проблема , обаче в 1 магазин тука до нас за автоаксесоари видях да се продават крушки за Браво с +50% повече светлина за същата мощност та питането ми е има ли файда от тея крушки , някои ако знае да напише
                            Пусни на търсачка думата "крушки" или някоя свързана с крушките и ще прочетеш доста коментари.На мен ми е любима темата за крушките и фаровете и участвам почти винаги в тези теми.Има доста файда от крушките + 50%, както и от т.нар. сини крушки или по-точно Осрам Куул Блу или тези на Филипс, но сините крушки стават само за късите. На дълги не светят добре и в сравнение с всяка друга крушка, сините крушки на дълги не осветяват по-добре. Слагат се само на късите.Но има и нещо друго - каквато и крушка да сложиш, ако не са ти регулирани фаровете няма да има никакъв ефект. Задължително отиди на регулировка. Аз за една година съм ходил на регулировка 4 пъти - един път като взех колата, после като сменях задни амортисьори, после като сменях предните и последния път защото ми се виждаха малко повече вдигнати.

Коментар

много благодаря изясних си горе-долу какво ще правя ---> купувам 4 крушки +50% , слагам и отивам на реглаж
                              Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                              Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Working...
                              X