виждам че искаш да помогнеш! И съм много благодарен за това! ама мисля че ще е доре да го ъплоуднеш ... в линкус или дата или където искаш където кажеш, веднага ставам сийдър с висока скорост и не виждам причина да не го ъплоуднеш в форума...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно ръководство за Пунто.
Collapse
X
-
najiny написа:а... между другото тези ремонтни процедури на какъв език са? и защо да ми скъсат нервите?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
добре 1во за тоя ник :D najiny ми е още от преди 3 4 години и не съм си го сменял! Иван се казвам :D и са отивам да черпя на кръчме ... виж са просто нямам време през седмицата че съм на даскало дори не всяка събота и неделя мога да отделя яко се гърча с учене... евентуално ако ходиш по тия общите срещи в неделя може някой път да се оговорим и да се видим тъкмо с другите от форума ще разгледаме колата за всякакви нередности!съгласен ли си така? а и ще видя са тия дни за членство в клуба!Punto 2002 - смачкано
Коментар
-
najiny написа:добре 1во за тоя ник :D najiny ми е още от преди 3 4 години и не съм си го сменял! Иван се казвам :D и са отивам да черпя на кръчме ... виж са просто нямам време през седмицата че съм на даскало дори не всяка събота и неделя мога да отделя яко се гърча с учене... евентуално ако ходиш по тия общите срещи в неделя може някой път да се оговорим и да се видим тъкмо с другите от форума ще разгледаме колата за всякакви нередности!съгласен ли си така? а и ще видя са тия дни за членство в клуба!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
истината е че още нямам книжка...и се извинявам ако съм оставил грешни впечатления, а баща ми няма време въобще да се занимава с тая кола пък аз съм и яко мераклия щото след по малко от година нал знаеш аз я карам най мн :D па и ще я подържам като я карам!! За сега ходя събота и неделя да въртя кръгчета на правата пред резиденцията.. за тва така не мога да ходя където си искам просто защото ми отнема маса време а то са ми е изключително нужно и евентуално ще го навия за тия срещи... а за преместването ми в пространството се грижи СТОЛИЧНА КОМПАНИЯ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ мойте крака и ей тва колело отстрани :D а и аз не съм много далеч от мястото на срещата ... живея в бояна, а до това място се стига за по малко от 10 мин ... надявам се че това не те разобеждава за някой работи ... и още веднъж се извинявам ако съм оставил грешно впечатление !в началото когато почнах да пиша в този форум пишех така, че все едно е моя и т.н не съм излъгал за нищо само дето пишех от името на баща ми. тва е всичко! моля за извинениеPunto 2002 - смачкано
Коментар
-
пунто
може да гледаш AUTODATA /e PER/ Wallpapers/ FIAT.ALFA LANCHIA/Това са програми от който може да намериш всичко което те интересува а на бъргарски има само за UNO И TIPO мисля може да четеш и за другите коли има с подобни двигатели А ако идваш и насрещите още по добре .може много да нужиш и аз имам книшка от 1 год. но като четеш сайта и форума има доста кадето може да научиш
Коментар
-
najiny написа:Нино ми аз няма да мога да дойда тая неделя тоест утре... на срещата нещо се разболях... има некъв шибан грип яко температура ... може другата седмица да се видим... а ти ми пази дисковетеSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар