виждам че искаш да помогнеш! И съм много благодарен за това! ама мисля че ще е доре да го ъплоуднеш ... в линкус или дата или където искаш където кажеш, веднага ставам сийдър с висока скорост и не виждам причина да не го ъплоуднеш в форума...
а... между другото тези ремонтни процедури на какъв език са? и защо да ми скъсат нервите?
Голямо е najiny,то си е софтуер.Езика си го избираш от програмата, но мисля, че е само италиански и английски.Ами защо, ще видиш като ти го дам... не ми харесват много неща, но това е.
добре 1во за тоя ник :D najiny ми е още от преди 3 4 години и не съм си го сменял! Иван се казвам :D и са отивам да черпя на кръчме ... виж са просто нямам време през седмицата че съм на даскало дори не всяка събота и неделя мога да отделя яко се гърча с учене... евентуално ако ходиш по тия общите срещи в неделя може някой път да се оговорим и да се видим тъкмо с другите от форума ще разгледаме колата за всякакви нередности!съгласен ли си така? а и ще видя са тия дни за членство в клуба!
добре 1во за тоя ник :D najiny ми е още от преди 3 4 години и не съм си го сменял! Иван се казвам :D и са отивам да черпя на кръчме ... виж са просто нямам време през седмицата че съм на даскало дори не всяка събота и неделя мога да отделя яко се гърча с учене... евентуално ако ходиш по тия общите срещи в неделя може някой път да се оговорим и да се видим тъкмо с другите от форума ще разгледаме колата за всякакви нередности!съгласен ли си така? а и ще видя са тия дни за членство в клуба!
Ок, ще ти прекопирам CD-та, те са две... сега гледах, че овен италиански и английски,избрания език може да е немски, полски и др.без значение за нас.Ще се видим на някоя неделна среща и ще ти ги дам.
истината е че още нямам книжка...и се извинявам ако съм оставил грешни впечатления, а баща ми няма време въобще да се занимава с тая кола пък аз съм и яко мераклия щото след по малко от година нал знаеш аз я карам най мн :D па и ще я подържам като я карам!! За сега ходя събота и неделя да въртя кръгчета на правата пред резиденцията.. за тва така не мога да ходя където си искам просто защото ми отнема маса време а то са ми е изключително нужно и евентуално ще го навия за тия срещи... а за преместването ми в пространството се грижи СТОЛИЧНА КОМПАНИЯ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ мойте крака и ей тва колело отстрани :D а и аз не съм много далеч от мястото на срещата ... живея в бояна, а до това място се стига за по малко от 10 мин ... надявам се че това не те разобеждава за някой работи ... и още веднъж се извинявам ако съм оставил грешно впечатление !в началото когато почнах да пиша в този форум пишех така, че все едно е моя и т.н не съм излъгал за нищо само дето пишех от името на баща ми. тва е всичко! моля за извинение
може да гледаш AUTODATA /e PER/ Wallpapers/ FIAT.ALFA LANCHIA/Това са програми от който може да намериш всичко което те интересува а на бъргарски има само за UNO И TIPO мисля може да четеш и за другите коли има с подобни двигатели А ако идваш и насрещите още по добре .може много да нужиш и аз имам книшка от 1 год. но като четеш сайта и форума има доста кадето може да научиш
Нино ми аз няма да мога да дойда тая неделя тоест утре... на срещата нещо се разболях... има некъв шибан грип яко температура ... може другата седмица да се видим... а ти ми пази дисковете
Нино ми аз няма да мога да дойда тая неделя тоест утре... на срещата нещо се разболях... има некъв шибан грип яко температура ... може другата седмица да се видим... а ти ми пази дисковете
Никакъв проблем najiny, най-малкият ми син е абсолютно същата работа като теб... все-едно сте се наговорили!В четвъртък тъкмо се бях наканил да ходя на срещата и айде.. в поликлиниката 39.5 температура, а той все-пак е на 19г, както и ти си някъде там предполагам.Не сте деца и тази температура не е безвредна за зрели хора.Даже днес мислим да го водим на рентген с майка му, че много кашля.Оправяй се и следващата неделя ще се видим на срещата!!!
Коментар