Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типото продължава да ми тропа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Типото продължава да ми тропа

смених му рейката,външните накрайници и носачите и продължава да тропа отпред.Като минавам бавно в/у неравности и като завивам се чува все едно е шарнир ама не е.

Moje da sa wtulki na stabilizirashta shtanga.SORRY za latinicata ama neam kirilica w nashia forum imame kredor i za towa niamam kiril.Може да са втулки на стабилизираща щанга.SORRY за латиницата ама неам кирилица в нашия форум имаме кредор и за това нямам кирил.
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

Забравих да ги впиша че са сменени.

Коментар

Лагерите на амортисьорите може също да тропат малко...
        Fitat Marea Weekend '99 ELX 1.9 JTD

Коментар

Виж и втулките на спирачния апарат - и на мен ми тропа при здрава предница!
          Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

тампони на MCPherson-а

Много, ама мноооого верояттно е да са тампоните на Макферсона.Как се проверяват - лесно. Отваряш предния капак, сваляш пластмасовите капачки над амортесьорите (ако изобщо има капачки). Някой разклаща колата, а ти си си сложил пръста върху оста на амортесьора и следиш много ли мърда оста. Трябва да мърда съвсем малко или изобщо да не мърда.Нови тампони на "Пирели" имаше навремето когато аз сменях за 31 лева в Александър Ауто. Съветвам те като сменяш тампоните, да смениш и пластмасовите лагери под тях. Бяха по 15 лева броя.Успех
            минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
            Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.

Коментар

Това тропане еднакво ли е от двете страни, или само едностранно???

Коментар

темпоните са на 20 кмтропането е еднакво.утре пак ще сменям носачи и накрайници

Коментар

Коментар

ако трябва и карета ще сменя

Коментар

Forsaken написа:
                      и аз залагам на втулки спирачен апарат при мен също тропат те всичко друго е "бетон"
                      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                      UNO 1.0 FIRE

Коментар

Колеги, относно пукането в предния мост, може да има няколко причини, но лошото е, че нямам директните впечатления! След като сте пробвали толкова неща, обрьщам ви внимание на следните два вьзела!!! 1: [color=red]Проверете има ли луфт на болта на шарнирния болт който влиза в шенкела/там шенкела е разцепен и се стяга с болт и гайка/2Проверете луфта на лагерите на предните колела и то най-вече на вьншната гривна на лагера и леглото му в шенкела/лагера не трябва да влиза свободно, на рька/ Имаше подобна ситуация, с колега от форума-Vesko t, само, че на Пунто, който има сьвсем директни впечатления.Така, че пробвайте и УСПЕХ!

Коментар

днес пак купих 2 носача,накрайници и биалетки и нещата се оправиха

Коментар

stef написа:
                            Forsaken написа:
                            и аз залагам на втулки спирачен апарат при мен също тропат те всичко друго е "бетон"
                            Казаха ми нов качин са оправянето на проблема със втулите на спирачните апарати. Намотаваш им тефлонова лента. Колко държи незнам. При мен до момента е 2 седмици.
                            Tipo DGT, 1.6 DOHC

Коментар

Working...
                            X