смених му рейката,външните накрайници и носачите и продължава да тропа отпред.Като минавам бавно в/у неравности и като завивам се чува все едно е шарнир ама не е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типото продължава да ми тропа
Collapse
X
-
Moje da sa wtulki na stabilizirashta shtanga.SORRY za latinicata ama neam kirilica w nashia forum imame kredor i za towa niamam kiril.Може да са втулки на стабилизираща щанга.SORRY за латиницата ама неам кирилица в нашия форум имаме кредор и за това нямам кирил.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
-
тампони на MCPherson-а
Много, ама мноооого верояттно е да са тампоните на Макферсона.Как се проверяват - лесно. Отваряш предния капак, сваляш пластмасовите капачки над амортесьорите (ако изобщо има капачки). Някой разклаща колата, а ти си си сложил пръста върху оста на амортесьора и следиш много ли мърда оста. Трябва да мърда съвсем малко или изобщо да не мърда.Нови тампони на "Пирели" имаше навремето когато аз сменях за 31 лева в Александър Ауто. Съветвам те като сменяш тампоните, да смениш и пластмасовите лагери под тях. Бяха по 15 лева броя.Успехминимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
mariobg
-
Колеги, относно пукането в предния мост, може да има няколко причини, но лошото е, че нямам директните впечатления! След като сте пробвали толкова неща, обрьщам ви внимание на следните два вьзела!!! 1: [color=red]Проверете има ли луфт на болта на шарнирния болт който влиза в шенкела/там шенкела е разцепен и се стяга с болт и гайка/2Проверете луфта на лагерите на предните колела и то най-вече на вьншната гривна на лагера и леглото му в шенкела/лагера не трябва да влиза свободно, на рька/ Имаше подобна ситуация, с колега от форума-Vesko t, само, че на Пунто, който има сьвсем директни впечатления.Така, че пробвайте и УСПЕХ!
Коментар
-
stef написа:Forsaken написа:Виж и втулките на спирачния апарат - и на мен ми тропа при здрава предница!Tipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар