Предстои ми смяна на задна броня... та ми е интересно какво се прави със задния номер, който е занитен на няколко места. Как се сменя и какво се прави?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Когато се сменя броня, какво се прави с номера?
Collapse
X
-
На мен ми се наложи да махам номера, когато сменях крушката за осветяване на самият номер и въпросният нит (аз има само един, а не няколко, както си писал) го махнах с една по-голяма отверка и след това си го поставих пак на мястото му, без да ми създава каквито и да е проблеми!Bravo 1,6 16V
Коментар
-
Re: Когато се сменя броня, какво се прави с номера?
Mazgarev написа:Предстои ми смяна на задна броня... та ми е интересно какво се прави със задния номер, който е занитен на няколко места. Как се сменя и какво се прави?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Ам брата като си удари колата си го хвана с обикновен нит и после му се наложи да минава през КАТ и само обесни какъв е случая и те му казаха че няма проблем да си кара така (при него ставаше дума за преден номер и там му е специалния нит понеже задния е по-друг и по-странно хванат).Иначе по повод глобите - днес гледах как едни ентусиасти теглиха един Пасат без номера в центъра на София на Орлов Мост и си минаха покрай катаджията а той се направи че не гледа натам и нищо не вижда....смяхFiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:...минаха покрай катаджията а той се направи че не гледа натам и нищо не вижда....смяхFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ами аз незнам дали някой е виждал тази снимка на предницата на джипа на брата след като го удари челно в стълб.Това отпред беше предната греда.Пред нея имаше броня с номер....номера се сещате на какво прилича (тънък е като вестник) и като минава на преглед никой не се е сетил да пита за нит и т.н. макар че нито отпред нито отзад има специален нит.И двата са обикновенни нитове.Един познат си "пререгистрира" Жигулата сам пред блока - взе си друго купе (неговото беше изгнило).Премести си двигателя и след това си премести и номера и всичко без да се затрудни от нит-а.Някак го отвори с клещи и отвертка и после го сложи на новото му място с малко чукче и подложка отзад за да се сплеска пак както трябва отзад.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Абе за 5 лв няма смиъл да се прави цигания. Ходи си в КАТ да ти го занитят с нов . Колегата каза. Тоя нит отзад е именно затова. Да не може да се свали толкоз лесно номера. Иначе ще те пуснат за издирване без табелките. А колегата дето му е направило впечатление за пасат-а без номерата бърка. И ние така теглихме на едни познати колата до КАТ за регистрация. Когато управляваш МПС без табели попадаш под удара на закона. Когато обаче го дърпаш ти не УПРАВЛЯВАШ МПС. Вратичка в закона. Кво да я правиш.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Абе за 5 лв няма смиъл да се прави цигания. Ходи си в КАТ да ти го занитят с нов . Колегата каза. Тоя нит отзад е именно затова. Да не може да се свали толкоз лесно номера. Иначе ще те пуснат за издирване без табелките. А колегата дето му е направило впечатление за пасат-а без номерата бърка. И ние така теглихме на едни познати колата до КАТ за регистрация. Когато управляваш МПС без табели попадаш под удара на закона. Когато обаче го дърпаш ти не УПРАВЛЯВАШ МПС. Вратичка в закона. Кво да я правиш.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
недей да ходиш в никакъв кат.свалил съм над 200 номера и 80% от номерата в страната ни не са занитени.вземи някой по-тънак секач или лист от механична ножовка и го отсечи между подложката и бронята.след това го преплескай с чук към номера за да не изпадне и го слагай.няма да имаш никакъв проблем.с това лутане по кат само ще си губиш времето.punto 1.2 16v sporting
Коментар
-
koleto написа:недей да ходиш в никакъв кат.свалил съм над 200 номера и 80% от номерата в страната ни не са занитени.вземи някой по-тънак секач или лист от механична ножовка и го отсечи между подложката и бронята.след това го преплескай с чук към номера за да не изпадне и го слагай.няма да имаш никакъв проблем.с това лутане по кат само ще си губиш времето.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар