Колеги,интересуваме дали е нормално за тази Темпра,следното:2000 двувалка,4х4 комби с климатроник.Значи ми се струва че е много тромава.Ходих по майстори и те ми казаха че е нормално да е така!Кажете ми наистина ли е така?Имал съм Типо 1400 и много повече вървеше. Купих я за 3500 лв.и вече ми се струва че сбърках!Очаквах да върви много ,но уви!!!Ако някой е имал такава кола нека напише нищо по този въпрос.Благодаря!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Темпрата ми е много тромава!!!
Collapse
X
-
Re: Темпрата ми е много тромава!!!
sergei написа:Колеги,интересуваме дали е нормално за тази Темпра,следното:2000 двувалка,4х4 комби с климатроник.Значи ми се струва че е много тромава.Ходих по майстори и те ми казаха че е нормално да е така!Кажете ми наистина ли е така?Имал съм Типо 1400 и много повече вървеше. Купих я за 3500 лв.и вече ми се струва че сбърках!Очаквах да върви много ,но уви!!!Ако някой е имал такава кола нека напише нищо по този въпрос.Благодаря!!!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
Abarth. написа:sergei написа:Колеги,интересуваме дали е нормално за тази Темпра,следното:2000 двувалка,4х4 комби с климатроник.Значи ми се струва че е много тромава.Ходих по майстори и те ми казаха че е нормално да е така!Кажете ми наистина ли е така?Имал съм Типо 1400 и много повече вървеше. Купих я за 3500 лв.и вече ми се струва че сбърках!Очаквах да върви много ,но уви!!!Ако някой е имал такава кола нека напише нищо по този въпрос.Благодаря!!!
Коментар
-
sergei написа:Колеги,интересуваме дали е нормално за тази Темпра,следното:2000 двувалка,4х4 комби с климатроник.Значи ми се струва че е много тромава.Ходих по майстори и те ми казаха че е нормално да е така!Кажете ми наистина ли е така?Имал съм Типо 1400 и много повече вървеше. Купих я за 3500 лв.и вече ми се струва че сбърках!Очаквах да върви много ,но уви!!!Ако някой е имал такава кола нека напише нищо по този въпрос.Благодаря!!!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
sergei написа:Abarth. написа:sergei написа:Колеги,интересуваме дали е нормално за тази Темпра,следното:2000 двувалка,4х4 комби с климатроник.Значи ми се струва че е много тромава.Ходих по майстори и те ми казаха че е нормално да е така!Кажете ми наистина ли е така?Имал съм Типо 1400 и много повече вървеше. Купих я за 3500 лв.и вече ми се струва че сбърках!Очаквах да върви много ,но уви!!!Ако някой е имал такава кола нека напише нищо по този въпрос.Благодаря!!!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
sergei написа:за 11 сек. не...,за 21- 25сек ..,да!Възможно ли е да е от ангренажа?Днес бях при друг майстор ,пак ми каза същото.Явно ще трябва да ходя на пълна диагностика в някой сериозен сервиз!!!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
sergei написа:Смених всички филтри,а ангренажа не съм го сменял защото стария собственик го е сменял.Днес ще ходя да го проверят дали е зацепен правилно.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар