Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масло БМВ-Castrol и Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз да съм написал някаде, че мисля селенията за менте ? освен това за теб знам, че си капацитет, но не всеки може да ти влиза в ролята - израдвай се !
    UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

everton написа:
      аз да съм написал някаде, че мисля селенията за менте ? освен това за теб знам, че си капацитет, но не всеки може да ти влиза в ролята - израдвай се !
      А аз да съм написал някъде, че ти смяташ, че е менте?! израдвай се!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

помислих, че упрека ти е към мен. израдвах се!

Коментар

everton написа:
          Dodo 155 написа:
          stef написа:
          БМВ - маслото не струва 3 пъти повече, а е точно 10лв за литър 10W40-което мисля е по евтино от селенията даже
          Тогава е менте или е с много стара спецификация Аз залагам на МОТУЛ. Карал съм и с ФИНА и бях също много доволен Ама такива разни "фирмени" масла винаги са ме плашиши
          ако имаме въпроси свързани с маслата да се обръщаме ли към теб колега, ти явно си голям капацитет и притежаваш умения да заключиш кое е менте, и кое с много стара спецификация само по марката на маслото. маслото може наистина да е кастрол и да се прави по поръчка на бмв /на варелите пише бмв/ което не означава, че е менте. предназначено е за двигателите на бмв които "боледуват" от "калпаво" масло и този лубрикант им е "лекарството". имам колега с браво 1.8 кара го с такова масло, трима други с Е 36, един с хонда прелюд и аз на уното зимата карам с такова масло - няма оплаквания. освен това цената от 10 лв. е супер приемлива. карам си колите и с масло - COMMA 15 - 40, което сигурно 90 % от членовете на форума не са го и чували, английско - най доброто масло за мен. в пловдив има наливна фина / от която ти си супер доволен / на 6 лв литъра - това означава ли , че е менте. не се плаши от фирмените масла, та нали повечето от нас си слагат селения, защото фиат я препоръчва /аз не съм го ползвал и никога няма да го ползвам/, освен това не съм чул собственик на друга марка автомобил /изк. италианските/ да си сложи селения и повярвай ми си мислят, че това масло е менте. нека да не се исказваме толкова крайно без да имаме нужната информация. в крайна сметка всеки кара с това което му е по джоба и на сърце. останете със здраве.
          Ако беше прочел сериозно по-горните ми мнения нямаше да запалиш като Трабант от 1/4 Ако искаш и Приста си слагай То също не е лошо Всеки да си слага каквото масло иска Преди 1989г. най-хубавото масло беше "ДИОНА" Супер Ако си карал "Шкода" ще разбереш защо ти го споменавам.За "КОМА" със сигурност съм чувал Сигурно съм и първият в този форум, който е сложил "РЕПСОЛ" през 1994г., когато нямаше почти никакви други марки масла освен "КАСТРОЛ". който беше гръцки и ми тракаше ТОЙОТА-та като дизел Беше страхотно масло Изхвърлих го на 500км и сложих "РЕПСОЛ", мотора така утихна, че не се чуваше Аз давам мнение от личен опит За маслото на "БМВ" какво да ти кажа ... един познат работеше като склададжия там близо 7г. и от него знам, че единственото читаво нещо е добавката за дизел - пробвал съм я и наистина прави чудеса с мотора, но не я внасят от известно време Сега изкефили се
          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

бях сериозен като ги четях, а и сериозно ги прочетох :D . ако искаш си ги припомни

Коментар

Working...
            X