Здравейте, на предната ми кола БМВ Е36 слагах от това масло 10W40, което е оригинално от Германия и бях много доволен. Сега смятам да го сложа на Бравото 1,6 16в. Как смятате дали е подходящо за Фиата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло БМВ-Castrol и Фиат Браво
Collapse
X
-
Колега, за теб търсачка няма ли?Стига с това масло. Всяка седмица някой пуска темата за маслото без да направи елементарно усилие да пусне на търсачка някоя дума - "масло", "10W 40", "Селения" или каквото си искаш. После задай конкретен въпрос, а не като този "слагам 10W 40 и сега да сложа ли от него на Брава". Ами сложи си го естествено.
-
doofiat написа:Колега, за теб търсачка няма ли?Стига с това масло. Всяка седмица някой пуска темата за маслото без да направи елементарно усилие да пусне на търсачка някоя дума - "масло", "10W 40", "Селения" или каквото си искаш. После задай конкретен въпрос, а не като този "слагам 10W 40 и сега да сложа ли от него на Брава". Ами сложи си го естествено.Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
Коментар
-
blato написа:doofiat написа:Колега, за теб търсачка няма ли?Стига с това масло. Всяка седмица някой пуска темата за маслото без да направи елементарно усилие да пусне на търсачка някоя дума - "масло", "10W 40", "Селения" или каквото си искаш. После задай конкретен въпрос, а не като този "слагам 10W 40 и сега да сложа ли от него на Брава". Ами сложи си го естествено.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
blato написа:Колега, ползвах търсачката, но никъде не се споменава за маслото на БМВ и явно не си ме разбрал. Въпроса ми беше съвсем конкретен - има ли нещо специално в това, че маслото идва от завода на БМВ, което го прави евентуално неподходящо за Бравото.ПоздравиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
blato написа:doofiat написа:Колега, за теб търсачка няма ли?Стига с това масло. Всяка седмица някой пуска темата за маслото без да направи елементарно усилие да пусне на търсачка някоя дума - "масло", "10W 40", "Селения" или каквото си искаш. После задай конкретен въпрос, а не като този "слагам 10W 40 и сега да сложа ли от него на Брава". Ами сложи си го естествено.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Uneek написа:БМВ правят и масла Не знаехhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
stef написа:БМВ - маслото не струва 3 пъти повече, а е точно 10лв за литър 10W40-което мисля е по евтино от селенията дажеhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:stef написа:БМВ - маслото не струва 3 пъти повече, а е точно 10лв за литър 10W40-което мисля е по евтино от селенията дажеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Dodo 155 написа:stef написа:БМВ - маслото не струва 3 пъти повече, а е точно 10лв за литър 10W40-което мисля е по евтино от селенията даже
Коментар
-
everton написа:карам си колите и с масло - COMMA 15 - 40, което сигурно 90 % от членовете на форума не са го и чували, английско - най доброто масло за мен. в пловдив има наливна фина / от която ти си супер доволен / на 6 лв литъра - това означава ли , че е менте. не се плаши от фирмените масла, та нали повечето от нас си слагат селения, защото фиат я препоръчва /аз не съм го ползвал и никога няма да го ползвам/, освен това не съм чул собственик на друга марка автомобил /изк. италианските/ да си сложи селения и повярвай ми си мислят, че това масло е менте.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар