Колеги, имам следния проблем. Т.е. не знам дали е проблем или си е така. Става дума за следното. Значи като отворя вратата и плафона светка (нищо чудно ) Като затворя гасне ( и в това). Обаче има ли положение при което на отворена врата плафона да не свети. Имам случай който ми се налага вратата да стои по 20-30 мин и плафона така се нагрява от крушката, че имам чувство че ще започне да капе пластмаса. Като го оставя на включено положение при затворена врата, и отворя вратата пак свети !?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плафон в купето на Пунто 1
Collapse
X
-
Абе то ги има тези 3 позиций, но явно ми е прецакано ключето. Защото както казваш при крайно ляво положение на теб ти е винаги изключено, а на мен ми е пак включено и при затворена врата и при отворена врата. На средно положение светва само като се отвори вратата, а на крайно дясно е същото. Свети и като се отвори вратата и като е затворена.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Мани че дразни ма пипал ли си я след това да видиш как се е нагряла. Ако някой знае как се сваля да каже, защото не искам да я напъвам, да каже. Като знам колко са крехки пластмасите, хич не ща да я напиням.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
gdd55
Реклама
Collapse
Коментар