Колеги как да няма значение филтъра !Досега винаги съм купувал я шампион ,я Бош ,псоледният път купих некво фиджи ли е какво е ! Е извинявай ама отзад му сложили нещо като киче (целият филтър наподобава материя на китеник ) с някакви космалаци по него и това нещо ше го сложа на колата никога ! Обаче го видях чак в нас ,и на другия ден го върнах в магазина ,като продавача беше видимо недоволен ,направих го луд направо ,дори му предложих да му дам още 16 лева да си избърше дупето с него !Същото важи и за БЕНЗИНОВИТЕ филтри !То верно ,че вече и марковите са Турция и Китай ама ....А за колегите на ГАС,защо не си купите един филтър от тия спортните дето се слагат в кутиите и да си ги миете на по 5000 км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въздушен филтър - каква марка?
Collapse
X
-
Ако някой знае откъде в Бургас мога да си купя някакъв читав спортен филтър, който ще пасне в кутията на 1.4 без да преправям нищо по въздухопровода нека каже И моя стария филтър беше Фуджи ама нямаше кичета Купих някакъв въздушен филтър и по средата има една пластмасова ивица, от нещо като восък, която споре мен крепи да не се омачка филтъра. Да я махам или не? Стария филтър нямаше такова нещо.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:И моя стария филтър беше Фуджи ама нямаше кичета Купих някакъв въздушен филтър и по средата има една пластмасова ивица, от нещо като восък, която споре мен крепи да не се омачка филтъра. Да я махам или не? Стария филтър нямаше такова нещо.
Коментар
-
Btw, вече сигурно над година карам колите с тия Fuji препоръчаха ми ги... ами доволен съм в смисъл колите си вървят нормално... разхода си е в нормите.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Миналата седмица си сложих Fiaam. Цената му е 16.80 лв., но е с дунапрен от долу! Филтъра, с който докарахме колата също беше с дунапрен, та затова реших такъв да сложа! Иначе има и по-евтин вариант на Фиаам без дунапрен за 12 лв.Щом си решил колега сменяй! За 2000 км в БГ старият ми фитър беше направо почернял (не мазен), а го бях проверявал като я взехме и беше като нов!Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар