Kolko pari struva i kude e nai evtino da se kupi.Izviniavam se za kirtilicata.Колко пари струва и, къде е най-евтино да се купи? Колега... по-скоро трябва да се извиниш за липсата на кирилица! Моля използвай я! Vladim
Използвах търсенето,но никъде не намерих каква му е цената,иначе имаше даже снимков матерял как сменя.Ако има някой запознат просто да ме ориентира горе долу в цената.
Използвах търсенето,но никъде не намерих каква му е цената,иначе имаше даже снимков матерял как сменя.Ако има някой запознат просто да ме ориентира горе долу в цената.
Мерси много мио помогнахте.Бравото е 1.6 то е на една приателка,а попринцип има ли разлика в радиаторчетата,защото моето е 1.9jtd да си знам ако се наложи.
....такава "пръчка" hit-ko ми предложи лятото,но се разминах само с NIGRIN!
Странно е да струва на половината на цената на, която ни го продава магазин славещ се с ниски цени, не мислиш ли?
Нещо не ми стана ясно за какви " пръчки " говорите и какво е моето място в случая?По принцип, когато се сравняват цени на стоки се гледа и техния производител!На нашия пазар, основно се предлагат марките AVA, AIMRAD i FRIGAIR В сайта, съвсем ясно, точно и коректно са посочени четири марки радиатори, с възможност за личен избор - иначе в голяма част от магазините поддържат една марка и всеки казва: това е най-доброто! Имам налични на три от фирмите, с посочени цени: Aimrad - 56.50, Frigair -76 и 79 е на чешка фирма която основно произвежда за Skoda! На всички давам гаранция от една година, като чешкото е с 3 години гаранция!!! Сравнете сами: фирмите на които ви предлагат и техните цени, като цените за потребители на форумите , са съвсем различни от изнесените в сайта! От това по-коректно и отговорно - здраве му кажи!
Коментар