Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко за PUNTO ПОМАГАЙТЕ! ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пич сори за колата, но нали ви е спасила...това е важното. Помсили си сега къде щеше да си ако беше в лада или москвич. Важното е ти да се здрав, а колата...ще ти я платят. По-хубава ще си вземеш сега даже.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

еее лоша рабата.здраве да има всичко друго се оправя.дано ти е за последно
      punto 1.2 16v sporting

Коментар

истина си е тва ! ако не беше толкова безопасна колата просто там щях да си остана ! като се замисля бая неща има в фиатките дето не са измислени мама му стара! точно като се ударихме еърбеговете се отвориха коланите стегнаха няма проблеми ! обаче мотора не стпря а вътре почна да дими нещо мн жестоко! вратата не можех да я отворя кво да ви кажа... на други марки като се удари колата притока на гориво към двигателя веднага спира ! а пунтото почна да пуши жестоко!
        Punto 2002 - смачкано

Коментар

najiny написа:
          истина си е тва ! ако не беше толкова безопасна колата просто там щях да си остана ! като се замисля бая неща има в фиатките дето не са измислени мама му стара! точно като се ударихме еърбеговете се отвориха коланите стегнаха няма проблеми ! обаче мотора не стпря а вътре почна да дими нещо мн жестоко! вратата не можех да я отворя кво да ви кажа... на други марки като се удари колата притока на гориво към двигателя веднага спира ! а пунтото почна да пуши жестоко!
          Съжалявам много за случилото се najiny !!!Предполаегам, че колата е застрахована и ще Ви обещетят! Но за едно не си прав.Колата има клапан за спиране на горивото при аварийна ситуация и той се намира точно под шофьорската седалка.Фиат е една от първите фирми които монтират такъв клапан от доста време.Имах го и при Бравата ми /1996г/, има го сега и на Пунтото! По-интересното е защо този клапан не се е задействал.. да не би да е видял такава ситуация повече от един път?
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Искрено съжалявам за катастрофата, да се оправяте бързо! Пък, както казват колегите - следващата кола ще ви е по-хубава!
            1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

и да и е за 2ри път... няма да има 3ти път ... за тва съм убеден ! не съм специалист но незнам дал ще се оправи пак прекалено размазана е! а снимки не мога да намеря а толкова народ мина и снима... даже некви журналисти дойдоха... и бяха много учудене че няма тежко пострадали дори жертви... журналиста беше от БТА мисля че може би ще намерим снимки... ще продължавам да търся. а имаше пълно автокаско предполагам че ще покрие всичбко... чудя се дали няма да се опитат да я правят изкочиха и 6те еъбега отпред е яко смазана няма прозорци от едната страна вратите са яко изкривени всичките гуми са жестоко нарязани абе въобще жестока работа... тва ако тръгнат да го правят незнам кво ще праим! просто няма вече да стане на кола ... предполагам че изплатят всичко! на колкото е оценена имам напредвид! а те я оцениха за 9 бона... с тия кинти по добра ще има ...там има камери на орлов мост пича тръгна да лъже куките (тоя дето ни блъсна) ония само се обадиха по радиостанцията и попитаха за камерите... после като получиха отговор още МНОГО бумаги за писане и накрая го навряха в патрулето дано го смажат да му вземат книжката на тоя кьорчо! мн нагъл човек... едно извинявай не каза! после шефовете му като дойдоха и те като почнаха да го псуват... дано му е мн мн мн гадно! и дано е осъзнал колко лесно може да избие цяло семейство! и само ми кажете как да преместя темата... не задруго а защото тук има снимки "преди" а ще се опитам да намеря и снимки "след". благодаря
              Punto 2002 - смачкано

Коментар

А и мисля че пак ще си вземем FIAT и пак PUNTO ... ще видим за 9 бона кво ще измислим мн съм доволен и съм задължен на тая марка
                Punto 2002 - смачкано

Коментар

najiny написа:
                  А и мисля че пак ще си вземем FIAT и пак PUNTO ... ще видим за 9 бона кво ще измислим мн съм доволен и съм задължен на тая марка
                  Правилно ще постъпите.Тази кола е една от най-сигурната в класа си.Наскоро имаше подобен инцидент с колегата Kuku има и снимки:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10009
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Колега много съжалявам за случая. Най - важното е че всички сте добре на а на тенекиите майната им. Добре е че колата си е свършила работата и ви е спасила.Във в. Труд на последна страница има днес снимка на ударено черно пунто. По описанието си мисля че става въпрос за твоя случай. Ето я и снимката сканирана:
                    Прикачени файлове
                    Punto SX 1.1 55

Коментар

това е нащо пунто! а момчето с камофлажа съм аз ... на по заден план там са майка ми и баща ми! мерси за снимката... сами виждате в какво състояние е колата И ние сме ЖИВИ
                      Punto 2002 - смачкано

Коментар

и вуйчо ми е на таза снимка в най- ляво разликата е че сега мамчето е гипсиране а аз съм с яка на врата... тогава да ви кажа нищо не ме болеше само бях бесен и едвам се одържах да не ида и да го смачкам ония шибаняк... дето не видял че има сфетофар! и не майка ми караше а баща ми... а тя беше отзад и без колан за тва е са така... болката се появява чак след няколко часа
                        Punto 2002 - смачкано

Коментар

Working...
                        X