Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за кора под двигателя на stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за кора под двигателя на stilo

Знаете ли дали има разлика във средната кора под двигателя на fiat stilo,между бензин и дизел и съответно между 3 и 5 вратия модел.Защото моята липсва и искам да си купя. На мен ми трябва за 1,4 бензин 3 врати. И според вас има ли смисъл от нея.
    STILO 1.4 16v.

Има смисъл от нея - най-малко пази ДВГ от пепел и директно напръскване с кал и вода. За бензин/дизел не знам дали са различни, но мисля че има разлика за броя врати. Провери по модела какво ще ти предложат и вземай, ако си заслужава цената. Но с нея обикновено липсват и още две по-малки кори отстрани. Оглдай какво нямаш, да не останеш изненадан.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

На всякъде където гледах ми ги дава че са еднакви,двете по малки си ги има.Да се надявам някой колега който е купувал или търсил да каже.Дали на 3 и 5 са еднакви.
      STILO 1.4 16v.

Коментар

То и аз съм купувал, ама си поръчах за модела и не съм се интересувал дали са еднакви за всички FIAT Stilo.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Здравейте,взех кората но гледам че отпред се хваща със два болта дотук ок.Но не мога да разбера там където се хваща за страничните кори със по три винта или видии са.Защото на страничните кори имам по 3 метални пластини
          STILO 1.4 16v.

Коментар

Working...
          X