Здравейте, имам нужда от съвет относно капачката на резервоар за охладителната течност. Става въпрос за Браво 182 b2, 1.2 мотор 16V, 82 k.с. (12.2000) за този модел на какво налягане трябва да отваря на 0.6, 0.7 , 1 бар или 1.4 бара? Не искам да прегрява двиг. зарати капачката. В Пловдив съм ако има от някъде да си я купя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капачка за казанче на охладителната течност.
Collapse
X
-
За сега е с една капачка за ланча но нещо ми се струва че надува и миналата седмица имаще малко спукване на маркуча за щастие беше като игла в края до съединението та го скъсихме с 2 санта за да стане пак, но трябва капачка каквато трябва да е.
--- Автоматично слети последователни мнения ---
Някога изхвърля по малко , но забелязах че някой я стяга даста . искам да си сложа каквато трябва. да май е на 1 бар но искам да съм сигурен че после прегрял, шлайфане и двигателя на боклука и с него и колата..
Коментар
-
Капачката е евтиния вариант другото е гарнитура. Виж като загре е долу радиатора да ли не е студен.Последна редакция от kluchar; 30.07.2020, 14:02.
Коментар
-
Капачка с надпис ''Lancia''дига моощноста с 5 кона на секое фиатче. Капачка на 1.4 бара ще ти спука и другите маркучи. Надявам се че си купил тази от 5 лева а не марковата от 12. Пазарувай от еврото и няма да имаш грижиLANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар