Колеги на Tipo-то реотаните на задното стъкло не работят, натискам копчето и нищо не светва на тъблото и те съответно не работят,от какво може да е това?Може ли да се оправят или .......................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реотани на задното стъкло
Collapse
X
-
Така както си го казал може да са много неща:1.Неработещ бутон за включването на реотаните.2.Изгорял предпазител.3.Прекъснат кабел към тях или към бутона.4.Прекъсване на реотаните,на самото стъкло,още в началото им.Не е необходимо да ти свети нещо на таблото,че са включени реотаните.При мен свети само на самият бутон за включването им.Всичко това може да се поправи,стига да се открие от какво е.Успех.
-
Vladim написа:След всичко изброено от колегата добавям и развалено реле, или връзките към него! Не съм убеден 100% дали при Типо има реле за реотаните... при Брава/Браво със сигурност има!
Коментар
-
Ако нито един реотан не работи, едва ли причината е прекъснат реотан. Разбирам да се прекъсне 1 реотан, но щом не работят всички, не е от това. А иначе с прекъснат реотан имам опит, лош опит Оправия няма, пробвал съм с някакви специални лепила и др. подобни, тц...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Ако нито един реотан не работи, едва ли причината е прекъснат реотан. Разбирам да се прекъсне 1 реотан, но щом не работят всички, не е от това. А иначе с прекъснат реотан имам опит, лош опит Оправия няма, пробвал съм с някакви специални лепила и др. подобни, тц...
Коментар
-
виж тази тема... проблема може да ти е подобен на моя http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12389Fiat Brava 1.6 16V '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар