Здравейте, колеги. Става въпрос за премахване на следи от курешки по тавана. В морските дестинации хората сигурно знаят за какво става въпрос. Колата е на улицата без гараж и я проверявам редовно за попадения от пернати. Колкото и бързо да се реагира обаче понякога лака матира точно под очертанието на бомбата. Замислям се да я пастирам, да видя дали ще изчезнат, говорих с едно момче, дето се занимава с това - вика няма страшно, или ще изчезнат и колата ще блесне или малко ще се подобрят, но пак ще се забелязват, по-зле не може да стане. Крие ли някакви рискове пастирането, само от полиране с полир паста ми каза, че ефектът е временен, за няколко миенета и после пак си проличава, ако има нещо, с абразивна паста трябва да се обработи. Даже предложи да пробваме само петната, а не целият таван, но ми се струва, че няма начин да не стане на петна така, по-добре направо целият таван или цялата кола Напрактика, петната са матирал лак, две, доста неприятни, фиатчето ми беше цялото в такива, всичко беше осрано с годините, врати, тавани, капаци, беше и изгоряла боята, викам, че тука по-нов лака, обаче пак си остават матирали участъци. Дали ще има ефект и струва ли си, може ли наистина да се случи нещо неприятно и да изглежда зле
Едно време съм пастирал на ръка червена кола няколко пъти и наистина ефектът беше много хубав, не беше металик, за тези по-нови бои си нямам представа. Колата е тъмно сив металик. Да я давам ли, как ще ме посъветвате?
P.S. сега видях, че съм сбъркал подфорума, да се коригира от модератор, благодаря -> Преместена - "Модераторски екип на fiatforum.bg"
Едно време съм пастирал на ръка червена кола няколко пъти и наистина ефектът беше много хубав, не беше металик, за тези по-нови бои си нямам представа. Колата е тъмно сив металик. Да я давам ли, как ще ме посъветвате?
P.S. сега видях, че съм сбъркал подфорума, да се коригира от модератор, благодаря -> Преместена - "Модераторски екип на fiatforum.bg"
Коментар